Badeland

Badelandet i Aquarama har mye å by på. I barne- og familieavdelingen finner du alt fra plaskebasseng for de aller minste, til surfebølge og vannsklier. Og i velværeavdelingen kan du nyte utsikten i rolige omgivelser.


Barne- og familieavdeling

I barne- og familieavdelingen kan man dra på oppdagelsesferd. Intet mindre. Fra plaskebassenget «Oksøy» med dybde 0,15 – 0,3 meter og over til «Hamresanden», et større bassengområde hvor dybden øker mot en meter. Herfra kan de litt eldre barna gå inn i «Blindleia». «Blindleia» er en elv på 58 meter og har en dybde på 1, 3 meter. En kraftig strøm fører deg langs fasaden mot Bystranda og tilbake inn til bølgebassenget «Skagerak». I «Skagerak» blir bølgene over 1 meter høye, og det kiler litt i magen når man følger bølgene opp og ned, opp og ned. Fra bølgebassenget er veien kort bort til klatrebassenget «Ravnedalen». Dette er en stor suksess, og her får man virkelig testet sin styrke. Når du ligger i vannet er det 4,5 meter opp, og du kan velge forskjellige løyper opp til toppen.Ungdomsbadet

Sentralt i ungdomsbadet står Surfebølgen. Den er i seg selv spektakulær. Om du er interessert i skating, snowboard eller liknende, så vil du finne surfebølgen spesielt attraktiv, men alle vil ha glede av å forsøke seg. Ikke bare blir bølgen attraktiv å bruke, den blir også en attraksjon å se på. Og så, kanskje det mest populære; rutsjebanene. Aquarama har to stykker, «Otra» og «Vigelandsfossen», og de gir både magesug og hvinende hyl for alle som setter utfor!Velværeavdelingen

I velværeavdelingen kan du ligge og nyte utsikten til Bystranda og utover fjorden. Både i varmtvannsbassenget «Paradisbukta», hettvannsbassenget «Blå lagune» og utebassenget «5. stampe» er det ligge- og sittebenker. Bassengene holder hhv. 34 og 38 grader, og hele avdelingen er nedsenket slik at det blir en egen atmosfære, adskilt fra øvrige våtområder. Ved siden av velværebassengene er det en egen relaxavdeling med rolig atmosfære. Her finner du kaldkulpen «Steinsfossen», hvilebenker, sauna og dampbad.KJØP AV BADETØY:

Badetøy kan enten kjøpes i vår badebutikk, eller de kan bestilles direkte hos vår leverandør. Klikk her for å gå til nettbutikken.


Kontakt oss:

  • T: 38 60 20 20
  • M: bad@aquarama.no