aquarama_idrett_0003.jpeg

Idrett på Aquarama

Det er vår ambisjon at så mange som mulig vil bruke Aquarama regelmessig. Idrettshallen vil bli arena for store arrangementer og idrettsstevner. Samtidig vil hallen være i daglig bruk av skoleungdom og organisert idrett.

Aquaramas idrettshall blir Kristiansands nye storstue og blant mye annet vil Vipers spille sine hjemmekamper her fra og med april 2013.

Som en del av tilbudet vil man også finne en utfordrende klatrevegg ute i vestibylen.

Kristiansand kommune ved Idrettsetaten disponerer og fordeler treningstid og annen idrettslig bruk av hallen og klatreveggen. Ved forespørseler om konferanse og kongress kan Aquarama tilrettelegge for dette. 

aquarama_idrett_handball_0007.jpeg

Idrettshall

Aquaramas idrettshall er Kristiansands storstue.

Med en publikumskapasitet på nærmere 2000 tilskuere, god plass til to håndballbaner og fleksible tribuneløsninger, blir idrettshallen en viktig tilvekst til byens idrettsliv.

Den skal utgjøre en mulighet for at særlig håndballen skal blomstre i Kristiansand og Vipers Kristiansand spiller sine hjemmekamper her. Kristiansands videregående skoler i sentrum av byen vil også benytte seg av idrettshallen på dagtid.

Utover ren idrettslig bruk, som Kristiansand kommune tar hånd om, er det også mulig å avholde store kongresser i Aquarama. På denne måten vil Kristiansand kunne påta seg vertskapsrollen for store arrangementer.

Treningstider i idrettshallen

  • For å se oversikt over treningstider i idrettshallen, trykk her
aquarama_idrett_klatring_0011.JPG

Klatrevegg

Klatreveggen skaper liv i hele vestibylen og fremmer Aquarama som et aktivitetssenter. 

Veggen er plassert i vestibyleområdet, godt synlig for alle som vandrer gjennom anlegget. Ved å starte klatreveggen i kjelleren, la den gå opp gjennom dekket i vestibylen og opp til 2. etasje, har den en høyde på 12,5 meter og er et spektakulært skue. Med et utall variasjoner av ruter velger du selv den vanskelighetsgraden du mestrer. Eller vil du kanskje utfordres litt ekstra? Valget er ditt. 

Kristiansand kommune ved Idrettsetaten disponerer og fordeler all bruk av klatreveggen. Tangen- og Kvadraturen videregående skole har tilgang til klatreveggen på dagtid, mens det er Christianssand Klatreklubb (CKK) som disponerer veggen på kveldstid. Klikk her for å lese mer om hvordan du kan bli medlem i CKK.

Første søndag hver måned har CKK ambassadørdag, og du kan prøve ut anlegget selv om du ikke er medlem. Klikk her for å lese mer om ambassadørdagen. CKK har også klatregrupper for barn, fra knøtteklatring til barne- og ungdomsklatring. Klikk her for å lese mer om barneklatring.