Aktiviteter på Aquarama

Alle våre kurs finner du på aktivitetskalenderen "Hva skjer", men du finner dem også her:

aquarama_bad_svommekurs_barn_0009.jpg

Kurs og aktiviteter

Vi vil i løpet av året gjennomføre ulike kurs og aktiviteter. Tilgjengelige kurs for øyeblikket finner du på denne siden:

Babysvømming:

Svømmekurs for barn:

Svømmekurs i regi av prosjekt Svømmeglede:

  • Nye svømmekurs i prosjekt Svømmeglede har oppstart i uke 35 
  • For påmelding, klikk her
  • Tlf.: 386 02 034 (man-fre mellom kl. 12-14)

Svømmekurs for voksne:

Vanngymnastikk:

AquaFitness:

Livredningskurs:

aquarama_trening_mor_og_barn_0003.jpg

Kurs og aktiviteter

Vi vil i løpet av året gjennomføre ulike kurs og aktiviteter. Tilgjengelige kurs for øyeblikket finner du på denne siden:

  • Mor & Barn Trening: Tilpasset trening for nybakte mødre. Neste kurs starter torsdag 7. september 2017, kl. 13.00.
  • Trening for friske gravide: Tilpasset trening for friske gravide. Neste kurs starter onsdag 6. september 2017, kl. 15.15
  • AQ Livsstil: Tilpasset deg som ønsker å endre livsstil og etablere faste treningsvaner (neste kursstart ikke oppført).
  • AQ Intensiv: Variert trening med hovedtyngde på basis- og kondisjonstrening. Neste kurs starter tirsdag 19. september 2017, kl. 18.00.
  • AquaFitness: Vanngymnastikk for voksne med høy intensitet. Hver torsdag kl. 18.00. 

Arrangementer

Barnebursdag, sommeravslutning for idrettslaget, vennetreff, eller teambuilding med jobben. Det finnes et utall anledninger man ønsker å dele med andre. I aktive omgivelser. I Aquarama har vi fasiliteter litt utenom det vanlige som passer til mange ulike arrangementer. Både i badelandet, på treningssenteret og i Spa tilrettelegger vi for små og store grupper med skreddersydde aktiviteter. Sammen med Scandic Kristiansand Bystranda kan vi også tilby møterom eller selskapsfasiliteter. 

På denne måten kan vi være vertskap for grupper i forbindelse med seminarer, selskaper eller andre jubileer, og kan tilby det rette konseptet for akkurat ditt arrangement.

For større konferanser og arrangementer, send en henvendelse på [email protected]

Konferanse

Vi i Aquarama har mulighet til å være vertskap for mange slags konferanser. Alt fra de virkelig store kongressene, som Sørlandet frem til nå ikke har hatt fasiliteter til å ta i mot, til mindre arrangementer for alle type bransjer og interessegrupper.

I Aquarama vil du bli møtt med gode tilbud som skreddersys dine behov. Sammen med Scandic Kristiansand Bystranda kan vi håndtere alle sider ved avvikling og gjennomføring av arrangementet.

Velkommen til Aquarama og Scandic Kristiansand Bystranda .