Aktiviteter på Aquarama

Aktivitetskalender

debug-cal-overview-macro spa,bad,trening
debug-cal-overview spa,bad,trening
TEMPDATA and SESSION and VIEWDATA

Oversikt over alle arrangementer og aktiviteter som foregår eller som kommer på Aquarama finner du i vår aktivitetskalender 

Arrangementer

Barnebursdag, sommeravslutning for idrettslaget, vennetreff, eller teambuilding med jobben. Det finnes et utall anledninger man ønsker å dele med andre. I aktive omgivelser. I Aquarama har vi fasiliteter litt utenom det vanlige som passer til mange ulike arrangementer. Både i badelandet, på treningssenteret og i Spa tilrettelegger vi for små og store grupper med skreddersydde aktiviteter. Sammen med Scandic Kristiansand Bystranda kan vi også tilby møterom eller selskapsfasiliteter. 

På denne måten kan vi være vertskap for grupper i forbindelse med seminarer, selskaper eller andre jubileer, og kan tilby det rette konseptet for akkurat ditt arrangement.

For større konferanser og arrangementer, send en henvendelse på [email protected]

Konferanse

Vi i Aquarama har mulighet til å være vertskap for mange slags konferanser. Alt fra de virkelig store kongressene, som Sørlandet frem til nå ikke har hatt fasiliteter til å ta i mot, til mindre arrangementer for alle type bransjer og interessegrupper.

I Aquarama vil du bli møtt med gode tilbud som skreddersys dine behov. Sammen med Scandic Kristiansand Bystranda kan vi håndtere alle sider ved avvikling og gjennomføring av arrangementet.

Velkommen til Aquarama og Scandic Kristiansand Bystranda .