Nå har vi offisielt hatt våre første høstdager her i Kristiansand og man kjenner godt at temperaturen ute er blitt kjøligere. Men, inne på Aquarama er det alltid 32 varmegrader og vindstille.

Etter en annerledes vår og sommer er vi veldig klare for høsten og alt det gøye som venter oss.

Vi gleder oss til å ta i mot nye studenter som har ankommet byen. Vi har studentpris på både medlemskap og drop-in, samt redusert pris på spa hver onsdag kl. 12.00-15.00. Unn deg selv litt velvære og luksus i studietiden.

Konsepter som aquayoung, pensjonistsvømming, barselbading, badebalje, bare damer, vanngym og seniorspa er i full gang. Ved å delta på disse aktivitetene vil du få redusert pris i visse tidsrom. Les gjerne mer om aktivitetene her.

Aquarama er et senter for folkehelse, opplevelse, idrett og velvære. Når du svømmer, bruker du muskler i hele kroppen. Samtidig er både brystsvømming og crawl skånsomt for ledd. Folk i alle aldre og størrelser kan bevege seg lett i vann. Svømming har høy kaloriforbrenning; du vil kjenne at du er sulten etter en økt i bassenget. Dessuten er trening i vann svært gunstig for deg som ønsker skånsom trening og skadeforebygging.

Det mange kanskje ikke vet, eller tenker over, er at vi har mye aktivitet både før og etter ordinær åpningstid. I ukedagene har vi flere hundre barn innom anlegget som enten skal på skole- eller barnehagesvømming. Vi har også svømme- og stupeklubber som har faste timer her på Aquarama. Du visste kanskje ikke at det finnes et undervannsrugby-lag? Eller dykkeklubb? Joda, det gjør det!

I løpet av høsten skal vi lansere to nye spennende konsepter. Vi gleder oss til å dele nyhetene med dere, men i mellomtiden må vi planlegge litt til. Følg med!

Høstferien nærmer seg. På Aquarama inviterer vi til masse moro og gøyale aktiviteter for både barn og voksen! Hver dag blir det masse tilbud og aktiviteter for hele familien.

Vi har følgende åpningstider i høstferien, uke 40: Mandag, onsdag, torsdag: 10-21. Tirsdag, fredag: 06-21. Lørdag, søndag: 10-21. Vi utvider også åpningstiden for helgen i uke 39: Lørdag, søndag: 10-21.

Vi anbefaler at alle våre gjester leser seg opp på gjeldene smittevern regler:

  • Kom frisk!
  • God hånd- og hostehygiene. Husk å sprite hender ved inngangen.
  • Hold avstand til andre gjester, og respekter våre anbefalte begrensinger på enkelte av våre områder og attraksjoner.
LES OM SMITTEVERN