Kjære gjest. 

Kom frisk. Kom ikke til oss dersom du er syk eller har luftveissymptomer. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri.

Hold avstand. Avstandsregelen på minst 1 meter må overholdes. Personer i samme hustand kan være tettere.

Vask hendene. Du har ansvar for å følge gode rutiner for håndvask og personlig hygiene.

Kjøp av billetter. Vi oppfordrer at en person går i resepsjonen for å kjøpe billetter. Vi anbefaler at du bruker kort som betalingsmiddel. Vi har ikke nettbooking, kun salg i resepsjon.

I garderober/dusj. Du har selv ansvar for å overholde 1 meters regelen. Velg ditt skap med omhu. I damedusjen vil det være begrensninger på 10 personer, og i herredusjen vil det være 8 personer. Du skal alltid dusje naken og vaske deg med såpe.

Badstuer. Følg merket anvisning på badstuer.

Servering. Vi oppfyller de gjeldende krav til spisesteder som gjelder for Kristiansand kommune og følger smittevernveileder for bransjen. Maks 5 personer kan være inne i kafeen samtidig for å bestille mat. Det vil være flere bord på mezzaninen – benytt gjerne disse.

Annet. 

  • Bord, stoler og solsenger skal ikke flyttes på. De er plassert med rett avstand.
  • Vent på tur, vær tålmodig og hold avstand.
  • Kun en person i skliene av gangen, og kun en person på stupebrettet av gangen.
  • Les plakater og henvisninger nøye.
  • Vi setter av langbaner og kortbaner til både aktive svømmere og mosjonister. Hold deg til «din» bane og svøm til høyre i banen. Ikke svøm nært andre.
  • Vi har satt inn ekstra bemanning for å ta renhold av alle overflater, søppeltømming og sjekker garderober jevnlig.
  • Det er montert plexiglass i resepsjonen og i kafeen for å beskytte våre medarbeidere for evt. smitte.
  • Alle badeanlegg er allerede underlagt svært strenge krav til renhold og hygienetiltak i tråd med gjeldende Forskrift for badeanlegg, bassengbad, badstu mv (FOR-1996-06-13-592).
  • Hele anlegget er vasket ned før gjenåpning!
  • Husk at klorvann også er desinfiserende. Bad mye!

Åpning av bade- og svømmeanlegg er selvsagt svært gledelige nyheter, og vi har jobbet godt for en trygg gjenåpning. Aquarama følger retningslinjer fra FHI. Vi benytter smittevernveileder for badebransjen, samt at vi har hatt dialog og befaring med kommuneoverlege i Kristiansand. Det er trygt å bade hos oss i sommer – velkommen!

Vi har følgende åpningstider: mandag, onsdag, torsdag: 12-21. Tirsdag, fredag: 06-21. Lørdag, søndag: 10-18.

Spesielt på regntunge dager er det ekstra mange som besøker oss i helger, noe vi selvfølgelig er veldig glade for! Til tider kan det bli hektisk i garderobeområdet og vi setter da inn køtiltak for å sikre at alle har god nok plass til å kunne overholde avstandsregelen på 1 meter. Klorvannet dreper både bakterier og virus, men vi må sikre at veien inn og ut av bassengene er så god som mulig. Siden anlegget vårt er stort, har vi god kapasitet og jobber så raskt vi kan. Dette går derfor som regel fort, men du vil kunne oppleve noe ventetid. De mest travle periodene våre er mellom 12.00-15.00, så dersom du ønsker mer boltreplass or deg og dine, anbefaler vi at du planlegger ditt besøk ut fra det. Vi ber alle våre gjester ta hensyn til seg selv og andre og ha litt ekstra tålmodighet med oss i en ny driftssituasjon.

Medlemskap

Ifm. at Aquarama åpner igjen 15.juni vil medlemskap fra og med denne dato forlenges tilsvarende forhåndsbetalt beløp i stengt periode (deler av mars+april). Dette skjer automatisk og du trenger ikke foreta deg noe. Dersom du betalte fakturaen/avtalegiroen for april (som forfalt 20.mars) vil du ikke få faktura eller bli belastet med avtalegirotrekk den 20.juni for juli. Neste faktura eller avtalegirotrekk blir dermed 20.juli og gjelder da for august. NB! Gjelder ikke dersom du ikke har betalt for mars-april på forskudd. Ta evt. kontakt med resepsjonen så hjelper de med dette.

Babysvømming

Babysvømmingen er avlyst til etter sommeren. Vi starter opp for fullt i uke 34. Meld dere gjerne på kurs her.

De av dere som har mistet kursdager på påbegynt kurs på grunn av koronasituasjonen vil få en kompensasjon i form av fribilletter til badeanlegget. Dere har blitt kontakt på e-post. Nb! Sjekk søppelpost/spam.

De av dere som har betalt kurs de ikke fikk startet på, får tilbud om å beholde påmeldingen til over sommeren eller få refundert forhåndsbetalt kursavgift for kurs som skulle ha startet opp etter påske.

Årskort Helg

For årskortholdere åpner vi opp for å benytte anlegget alle dager i sommer, også hverdager- frem til og med 16. august. Dette som kompensasjon for helgedagene vi har vært stengt i årskortperioden.

Klippekort

Alle typer klippekort vil bli forlenget med antall dager vi har stengt. Dette vil skje automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

Svømmeglede/foreldrekort

Vi ønsker at alle skal få muligheten til å ta igjen den tapte bassengtiden, og forlenger derfor alle Svømmeglede-bånd med 3.mnd, som tilsvarer tiden vi har vært stengt. Dette gjelder også foreldrekortet. Svømmeglede-kursene starter opp rett etter sommerferien. Mer informasjon kommer fortløpende.

Gavekort

Vi forlenger alle gavekort som er utgått mellom 12.03-14.06 med 3 måneder.