Kjære gjest,

Kom frisk. Kom ikke til oss dersom du er syk eller har luftveissymptomer. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri.

Hold avstand. Avstandsregelen på minst 1 meter må overholdes. Personer i samme hustand kan være tettere.

Vask hendene. Du har ansvar for å følge gode rutiner for håndvask og personlig hygiene.

Kjøp av billetter. Vi oppfordrer at en person går i resepsjonen for å kjøpe billetter. Vi anbefaler at du bruker kort som betalingsmiddel. Vi har ikke nettbooking, kun salg i resepsjon.

I garderober/dusj. Du har selv ansvar for å overholde 1 meters regelen. Velg ditt skap med omhu. I damedusjen vil det være begrensninger på 10 personer, og i herredusjen vil det være 8 personer. Du skal alltid dusje naken og vaske deg med såpe.

Badstuer. Følg merket anvisning på badstuer.

Servering. Vi oppfyller de gjeldende krav til spisesteder som gjelder for Kristiansand kommune og følger smittevernveileder for bransjen. Hold minst 1 meter inne i kafeen samtidig når du bestiller mat. Det vil være flere bord på mezzaninen – benytt gjerne disse.

Annet. 

  • Bord, stoler og solsenger skal ikke flyttes på. De er plassert med rett avstand.
  • Vent på tur, vær tålmodig og hold avstand.
  • Kun en person i skliene av gangen, og kun en person på stupebrettet av gangen.
  • Les plakater og henvisninger nøye.
  • Vi setter av langbaner og kortbaner til både aktive svømmere og mosjonister. Hold deg til «din» bane og svøm til høyre i banen. Ikke svøm nært andre.
  • Vi har satt inn ekstra bemanning for å ta renhold av alle overflater, søppeltømming og sjekker garderober jevnlig.
  • Det er montert plexiglass i resepsjonen og i kafeen for å beskytte våre medarbeidere for evt. smitte.
  • Alle badeanlegg er allerede underlagt svært strenge krav til renhold og hygienetiltak i tråd med gjeldende Forskrift for badeanlegg, bassengbad, badstu mv (FOR-1996-06-13-592).
  • Husk at klorvann også er desinfiserende. Bad mye!

Vi oppfordrer alle badegjester til å registrere besøket sitt på Aquarama. Skann QR koden ved ankomst i resepsjonen og fyll ut kontaktdetaljene i skjemaet. Dette er frivillig. Opplysningene vil kun bli benyttet av helsemyndighetene ved en eventuell smittesporing. Alle opplysninger vil bli slettet etter 14 dager. Registrering av informasjon kan gjøres ved QR-kode på telefon eller her.

Aquarama følger retningslinjer fra FHI. Vi benytter smittevernveileder for badebransjen, samt at vi har hatt dialog og befaring med kommuneoverlege i Kristiansand.

Spesielt på regntunge dager er det ekstra mange som besøker oss i helger, noe vi selvfølgelig er veldig glade for! Til tider kan det bli hektisk i garderobeområdet og vi setter da inn køtiltak for å sikre at alle har god nok plass til å kunne overholde avstandsregelen på 1 meter. Klorvannet dreper både bakterier og virus, men vi må sikre at veien inn og ut av bassengene er så god som mulig. Siden anlegget vårt er stort, har vi god kapasitet og jobber så raskt vi kan. Dette går derfor som regel fort, men du vil kunne oppleve noe ventetid. De mest travle periodene våre er mellom 12.00-15.00 lør/søn, så dersom du ønsker mer boltreplass for deg og dine, anbefaler vi at du planlegger ditt besøk ut fra det. Vi ber alle våre gjester ta hensyn til seg selv og andre og ha litt ekstra tålmodighet med oss i en ny driftssituasjon.