Søknadsfrist utgått. 

Vi trenger flere badeverter!

Som badevert har du et stort ansvar for våre gjesters sikkerhet når de besøker oss. Oppgavene består i hovedsak i å utføre tilsyn i hele badeanlegget, enkel førstehjelp ved småskader og livreddende førstehjelp ved behov, renhold, hjelpe våre gjester med ulike spørsmål, og å yte god service til alle våre små og store gjester.

En av oppgavene til våre badeverter er å foreta jevnlig renhold bl.a. i garderober og dusj innenfor vår åpningstid. Vi ser nå derfor etter flere badevakter, som ønsker å sikre alle våre gjester en trygg og god opplevelse! Er det kanskje deg eller noen du kjenner?

Som badevert hos oss går du inn i et team med dyktige og serviceinnstilte badevert, som har stort engasjement for jobben sin. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø, og ser etter noen som ønsker å være en del av laget som hver dag leverer en god opplevelse til alle som besøker oss.

Du vil få opplæring i livreddende førstehjelp, og må bestå en test før du kan godkjennes som badevert, som blant annet krever at du kan dykke ned til 5 meter, som er det dypeste i vårt basseng. Du må være over 18 år, ha god svømmedyktighet, like å være aktiv på jobb, ha en god serviceinnstilling, evner å holde roen i hektiske situasjoner, løsningsorientert og engasjert! Tidligere erfaring som badevert eller fra svømming er en fordel, men ikke et krav.

Vi ser etter deg som ønsker en sommerjobb, og ellers ved behov. Det er en flott jobb å kombinere med studier eller andre deltidsjobber, og vi har svært fleksible arbeidstidsordninger.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med vår fagleder for badet Cathrine Wilson på cathrine@aquarama.no dersom du har spørsmål, og send oss gjerne en søknad til soknad@aquarama.no innen 4. mai. Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, så søk gjerne før fristen.