Stillingene er fylt. 

Vi trenger flere kvinnelige badevakter!

En av oppgavene til våre badevakter er å foreta jevnlig renhold bl.a. i garderober og dusj innenfor vår åpningstid. Vi er derfor helt avhengige av en god balanse mellom kvinnelige og mannlige badevakter. Vi ser nå derfor etter flere kvinnelige badevakter, som ønsker å sikre alle våre gjester en trygg og god opplevelse! Er det kanskje deg eller noen du kjenner?

Som badevakt har du et stort ansvar for våre gjesters sikkerhet når de besøker oss. Oppgavene består i hovedsak i å utføre tilsyn i hele badeanlegget, enkel førstehjelp ved småskader og livreddende førstehjelp ved behov, renhold, hjelpe våre gjester med ulike spørsmål, og å yte god service til alle våre små og store gjester.

Som badevakt hos oss går du inn i et team med dyktige og serviceinnstilte badevakter, som har stort engasjement for jobben sin. Vi har et godt og inkluderende arbeidsmiljø, og ser etter noen som ønsker å være en del av laget som hver dag leverer en god opplevelse til alle som besøker oss.

Du vil få opplæring i livreddende førstehjelp, og må bestå en test før du kan godkjennes som badevakt, som blant annet krever at du kan dykke ned til 5 meter, som er det dypeste i vårt basseng. Du må være over 18 år, ha god svømmedyktighet, like å være aktiv på jobb, ha en god serviceinnstilling, evner å holde roen i hektiske situasjoner, løsningsorientert og engasjert! Tidligere erfaring som badevakt eller fra svømming er en fordel, men ikke et krav.

Vi ser etter deg som ønsker en deltidsjobb og som kan tenke deg å jobbe helger, ferier og ellers ved behov. Det er en flott jobb å kombinere med studier eller andre deltidsjobber, og vi har svært fleksible arbeidstidsordninger.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med vår fagleder for badet Jarle Drivenes på jarle@aquarama.no dersom du har spørsmål, og send oss gjerne en søknad til soknad@aquarama.no innen 9.september.