Nye nasjonale tiltak og anbefalinger gjelder fra 9. desember. 

Aquarama har åpent, og alle skal holde 1 meters avstand til andre enn husstandsmedlemmer og tilsvarende nære. Vi anbefaler bruk av munnbind inn til dusj- og garderobeområdet.

Alle kurs vil fortsette som før.

  • Kom frisk. Kom ikke til oss dersom du er syk eller har luftveissymptomer. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri.
  • Hold avstand. Avstandsregelen på minst 1 meter må overholdes. Personer i samme hustand kan være tettere.
  • Vask hendene. Du har ansvar for å følge gode rutiner for håndvask og personlig hygiene.
  • Kjøp av billetter. Vi oppfordrer at en person går i resepsjonen for å kjøpe billetter. Vi anbefaler at du bruker kort som betalingsmiddel. Vi har ikke nettbooking, kun salg i resepsjon.
  • Servering. Vi oppfyller de gjeldende krav til spisesteder som gjelder nasjonalt og følger smittevernveileder for bransjen. Det vil være flere bord på mezzaninen – benytt gjerne disse.

Vi oppfordrer alle badegjester til å registrere besøket sitt på Aquarama. Skann QR koden ved ankomst i resepsjonen og fyll ut kontaktdetaljene i skjemaet.  Opplysningene vil kun bli benyttet ved en eventuell smittesporing. Alle opplysninger vil bli slettet etter 14 dager. Registrering av informasjon kan gjøres ved QR-kode på telefon eller her.

Aquarama følger retningslinjer fra FHI. Vi benytter smittevernveileder for badebransjen, samt at vi har hatt dialog og befaring med kommuneoverlege i Kristiansand. Alle badeanlegg er allerede underlagt svært strenge krav til renhold og hygienetiltak i tråd med gjeldende Forskrift for badeanlegg, bassengbad, badstu mv (FOR-1996-06-13-592).