Oppdatert 13. januar, kl. 15.33: 

Kjære gjester, 

Vi åpner lørdag 15. januar kl. 10.00 og vi vil følge smittevernfaglig god drift slik vi er vant fra de siste to årene. Med andre ord; hold avstand, vis hensyn og følg våre koronaregler.

Vi ber dere alle ha tålmodighet vedr. kompensasjon, kurs, bestillinger m.m. Vi jobber med dette fortløpende og informasjon vil komme på nettsiden og e-post/sms til kursdeltagere og andre bookinger.

Vedr. årskort helg 2021: det kan det brukes lør/søn 15.-16.01, og lør/søn 22.-23.01. 

Mer informasjon kommer fortløpende. 

________________________________________

Kjære gjester,

Som følge av nye nasjonale retningslinjer ser vi oss dessverre nødt til å stenge Aquarama Bad og Spa for badegjester fra 15. desember.

Skole- og barnehagesvømming, konkurransesvømming og rehabilitering (kommunens grupper i helsebadet) kan fortsette.

Vi vil holde våre gjester oppdatert om videre utvikling og ber dere følge med på våre nettsider og sosiale medier. Vi ser frem til å kunne tilby hyggelige og trygge opplevelser i Aquarama når vi åpner igjen. Du er hjertelig velkommen til å kjøpe julegaver på nett eller besøk vår nettbutikk for kjøp av medlemskap m.m.

Kurs: Alle som deltager på kurs i regi av Aquarama får e-post forløpende om hvordan stengingen påvirker deg.

Medlemskap: Blir fryst i perioden vi er stengt. Dette vil skje automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

30-dagersbillett: Utløpsdatoen vil bli forlenget med antall dager vi har stengt. Dette vil skje automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

Fleksikort: Utløpsdatoen på alle typer fleksikort (klippekort) vil bli forlenget med antall dager vi har stengt. Dette vil skje automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

Årskort Helg 2021: F.o.m dagen vi åpner igjen vil Årskort Helg-holdere få tilgang til tilsvarende tapte dager vi har vært stengt fra 15.12.21 til x.dato. Dette vil skje automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

Årskort Helg 2022: F.o.m dagen vi åpner igjen vil Årskort Helg-holdere få tilgang til tilsvarende tapte dager vi har vært stengt fra 01.01.22 til x.dato. Dette vil skje automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

Gavekort: Dersom ditt gavekort utløper i perioden f.o.m 15.12 til vi åpner igjen vil vi forlenge gavekortet med antall dager vi har stengt/du har krav på.

Andre verdikort (f.eks familiebillett jul): Start/utløpsdatoen vil bli forlenget med antall dager vi har stengt/du har krav på. Dette vil skje automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

Ved spørsmål, ta kontakt:
e-post: bad@aquarama.no
messenger: aquaramakrs
tlf: 38602020