Kjære gjester, 

Vi har åpent for alle, og vi vil følge smittevernfaglig god drift slik vi er vant fra de siste to årene. Med andre ord; hold avstand, vis hensyn og følg våre koronaregler.

Kurs: Alle som er deltager på kurs i regi av Aquarama skal ha fått e-post og/eller sms. Ps! sjekk søppelpost. 

Årskort Helg 2021: det kan det brukes lør/søn 15.-16.01, og lør/søn 22.-23.01. Dette vil skje automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

Årskort Helg 2022: Fra og med lørdag 15.01 har du tilgang alle dager til og med søndag 30.01. Etter dette har du tilgang som normalt, hver lørdag og søndag inkl. alle dager i vinterferien (uke 8) og høstferien (uke 40). Dette vil skje automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

Medlemskap: Blir fryst i perioden vi er stengt. Dette vil skje automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

30-dagersbillett: Utløpsdatoen vil bli forlenget med antall dager vi har stengt. Dette vil skje automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

Fleksikort: Utløpsdatoen på alle typer fleksikort (klippekort) vil bli forlenget med antall dager vi har stengt. Dette vil skje automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

Gavekort: Dersom ditt gavekort utløper i perioden f.o.m 15.12 til vi åpner igjen vil vi forlenge gavekortet med antall dager vi har stengt/du har krav på.

Svømmeglede: Alle medlemskap og tilhørende foreldrekort blir utvidet til 31.03.22.

Andre verdikort (f.eks familiebillett jul): Start/utløpsdatoen vil bli forlenget med antall dager vi har stengt/du har krav på. Dette vil skje automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

Ved spørsmål, ta kontakt:
e-post: bad@aquarama.no
messenger: aquaramakrs
tlf: 38602020