AquaLama

Bli bedre kjent med vår gøyale og rampete maskot, AquaLama! AquaLama elsker å bade, danse og leke med andre barn. Hvis du besøker badelandet i helger og ferier vil du med stor sannsynlighet møte på den kule maskoten vår.

Har du hørt AquaLama-sangene? Du finner de på spotify. 

HISTORIEN OM AQUALAMA

En kveld jeg satt for meg selv på toppen av en klippe i Andesfjellene, kom tanken om at jeg ønsket noe mer. Livet kan vel ikke bare bestå av å frakte ting fra bunnen til toppen? De pakker på meg allslags rare ting som om jeg var ett esel. Det er jeg jo ikke.

Jeg er tross alt en lama. Jeg ønsker ikke noe drama, men er nødt til å dra å finne noe mer. Noe mer sus og dus. Ut på en reise skal jeg dra. Det første jeg må gjøre er å bygge meg en båt for fly vil tvilsomt ta meg her i fra. Så skal jeg seile av sted. Av sted til ett varmere land. Ett land med sol og sommer, lek og moro. Kanskje jeg får meg noen nye venner på veien som er mer som meg. Sørlandskysten har jeg hørt skal være litt av en perle kanskje dette er stedet jeg ønsker å være.

Båten den seiler og vinden den tar, lamaen er virkelig herlig og rar. Badering det har han på for i vannet vil han ikke nå. Han visste ikke at Sørlandet har en vinte som kan være litt hard. Så når kulden kommer er han ikke lenger så sikker på at dette en god ide var, men så når bølgene plutselig tar slutt så ser Laman virkelig noe nytt!

Hva er denne opplyste bygningen her det ser veldig godt og varmt ut der. Han samler seg sammen og tar med sin badering dette kan være en skikkelig bra ting. Inn han går og øyne for se en plass med barn som leker og ler.

Her vil jeg leke og her vil jeg være. En lama i badet er nok en veldig stor ære.

Jeg skal leve i sus og i dus, her har de til og med surfing og brus. De stuper og hopper fra tårn og i hinder. Her kan jeg leve selv om det er vinter!