Aktiviteter

Aquarama Bad kan tilby aktiviteter for hele familien. Enten det er utfordringer i surfebølge, sprek vanngymnastikk for besteforeldre eller feiring av bursdag med venner. Vi har samlet opp en rekke ulike aktiviteter som kan passe for deg.

Badelandet

AquaSurf

Barnebursdag

Hipp hipp hurra! Barnebursdag er alltid gøy - hva med å feire på Aquarama? 🎉 🎂 🎈
En bursdag er en viktig dag, enten man er stor eller liten. Derfor er vi på Aquarama opptatt av at feiringen blir så morsom at bursdagsbarnet skulle ønske han eller hun hadde bursdag hver dag!

AquaYoung

Ta med vennegjengen og dra rett fra skolen til Aquarama Bad. AquaYoung betyr rabattere priser for deg mellom 11 og 15 år (frem til fylt 16 år) hver mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag mellom kl. 13.00 og 16.00.

Spa

Avslapping og nytelse. Helse og velvære. Det er hva vi kan tilby i Aquarama Spa - Sørlandets største og mest innholdsrike spa.

Barselbading

Pensjonistsvømming

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk er effektiv og skånsom trening i vann. Gjennom variasjon i øvelser og musikk, kan man tilpasse gymnastikken til ulike gruppers behov for trening, som styrketrening, utholdenhetstrening og bevegelighetstrening.

Les mer om vanngymnastikk her.

Kurstilbud

Vi arrangerer diverse kurs i Aquarama Bad. Både svømmekurs for små og store. Felles for kursene er at de handler om å gjør barn og voksene trygge i vann.

Les mer om kursene vi tilbyr her.

Les mer: