Barnebursdag

Hipp hipp hurra! Barnebursdag er alltid gøy - hva med å feire på Aquarama? 🎉 🎂 🎈

Og bekreftelse på at vi har lykkes får vi når barna hyler av ekstase i bølgebassenget, boltrer seg i klatrebassenget eller applauderer når en i selskapet har satt ny fartsrekord i sklia. Hos oss har både små og store det så gøy, at de nesten glemmer å spise. Derfor dekker vi et koselig bursdagsbord som står klart når dere ønsker det. Resten er opp til dere.

Det er gøy å boltre seg i badeanlegget sammen med vennene sine, og du kan ta med så mange du vil (min. 6 personer). Vi ønsker både små og store bursdagsbarn hjertelig velkommen. Nedre aldersgrense er 4 år. 

Badelandet har masse gøy å gjøre! Her er et bilde fra klatreveggen, og i tillegg er både bølgebassenget, strømkanalen, varmtvannsbassengene og vannskliene veldig populære.

Stupetårnet er en av favorittaktivitetene for både bursdagsbarn og -gjester. Vi vil derfor orientere om at stupetårnet er stengt for publikum på tirsdager kl. 18 - 19 og torsdager kl. 18 - 21, på grunn av treningstid for byens dyktige stupere fra Kristiansand Stupeklubb. Sjekk for ordens skyld også vår aktivitetskalender. Vi har flere stevner i året hvor stupetårnet er stengt for publikum, og det er synd hvis bursdagen kolliderer med et slikt stevne.

 

I tillegg til å hoppe fra stupetårnet og boltre seg i bassengene, kan man bestille AquaSurf i forbindelse med bursdag. For å kunne surfe på BodeyBoard (liggende) må man være 1,10 meter høy, mens for å prøve FlowBoard (stående) må man være 1,35 meter høy. Gruppene kan være på opptil 10 personer og dere får med dere en egen instruktør som viser hvordan man surfer og veileder deltagerne underveis. Surf er en veldig populær aktivitet under barnebursdagene!

Dere bestemmer selv når dere vil spise. Våre flinke medarbeidere dekker et hyggelig bord og kaller dere opp når maten er klar. Dere velger selv om dere vil ha pølser eller pizza, og om det er andre ting dere ønsker å bestille i tillegg. Vi har både gluten- og svinefrie alternativer, samt at vi gjerne vil vite det dersom noen av barna har allergier vi skal ta hensyn til. Bordet disponeres i en time.

Man blir sulten av å være på badebursdag! Og pizzaen vår er en av favorittene. Vel bekomme!

PRAKTISK INFORMASJON: 

 • Priser:
  • Per person: kr 199,-
  • Prisene inkluderer inngang og meny.
 • Barnebursdag kan holdes mandag - fredag, men ikke i høst-,sommer-, jule- og vinterferien, eller på bevegelige helligdager.
 • Er hopping fra stupetårnet noe barna ønsker å gjøre? Gå til vår aktivitetskalender og velg ønsket dato. Vi har flere stevner i året hvor stupetårnet er stengt for publikum, og det er synd hvis bursdagen kolliderer med et slikt stevne.
 • Prisene inkluderer inngang og meny.
 • Voksne får gratis inngang, men servering er ikke inkludert.
 • For barn under 11 år må det være med en badende voksen per 4 barn. Dette for å ivareta sikkerheten til barna. De voksne går inn gratis, men betaler for servering.
 • Betales i resepsjonen ved ankomst.
 • AquaSurf: vi anbefaler at AquaSurf bestilles i forkant, men dette kan også gjøres ved ankomst. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at vi kan ha flere bursdager på samme dag, og at AquaSurfen derfor kan bli fullbooket.
 • OBS: Vi har dessverre ikke anledning til å holde barnebursdager i helger og skoleferier / this product is not available during weekends or holidays (Barnebursdag i sommerferie koster kr 249,- per barn)... 
 • Er hopping fra stupetårnet noe barna ønsker å gjøre? Gå til vår aktivitetskalender og velg ønsket dato. Vi har flere stevner i året hvor stupetårnet er stengt for publikum, og det er synd hvis bursdagen kolliderer med et slikt stevne
 • For å ivareta barnas sikkerhet, må det være med en badende voksen per fire barn under 11 år. De voksne har gratis inngang, og betaler kun for servering. 
 • Hvis dere andre har spørsmål, ring 38 60 20 20 eller send e-post til: [email protected] 

INVITASJON:   

Page Title

Bestill barnebursdag
Vi har dessverre ikke anledning til å holde barnebursdager i helger og skoleferier.

Lurer du på noe, kanskje du finner svaret her?

Hva inkluderer prisene på barnebursdag?

Prisen inkluderer inngang i badet, gave til bursdagsbarnet, oppdekking av koselig bursdagsbord, egen bursdagsvert ifm ankomst og servering, samt servering til alle barna. Servering til de voksne kommer utenom.

Hvilke dager kan jeg velge mellom?

Du kan holde barnebursdag på hverdager, unntatt i sommerferien. Da kan du ha barnebursdag alle dager. 

Hvor mange barn kan jeg ta med i barnebursdag?

Vi har ikke et maks. antall på barn du kan ta med i en barnebursdag, men for barn under 11 år må det være med en badende voksen per 4 barn. Dette for å ivareta sikkerheten til barna. De voksne går inn gratis, men betaler for servering.

 

Hvor lenge kan vi være i badet?

Det er ingen begrensninger på hvor lenge dere er i badet. Vi anbefaler imidlertid at dere kommer minimum en time før dere skal spise.

Når bør vi reservere servering?

Vi anbefaler at dere bestiller servering minimum en time etter at dere ankommer. 

Er AquaSurf inkludert i barnebursdagen?

Nei, AquaSurfen er ikke inkludert i barnebursdagen, men det kan dere bestille i tillegg. 

Er stupetårnet alltid åpent?

Stupetårnet er åpent for publikum det meste av vår åpningstid, men det er noen tilfeller hvor det ikke er tilgjengelig for publikum. Det ene tilfellet er tirsdager kl. 18 - 19 og torsdager kl. 18 - 21 på grunn av treningstid for byens dyktige stupere fra Kristiansand Stupeklubb. Det andre er når vi har stevner. Sjekk derfor vår aktivitetskalender, så bursdagen ikke kolliderer med et slikt stevne.