AquaSurf

Prøv vår spektakulære AquaSurf! Hos oss kan du oppleve sommerens vannsportaktivitet nummer 1 – surfing – året rundt på denne helt unike attraksjonen!

Prøv vår spektakulære AquaSurf! Hos oss kan du oppleve sommerens vannsportaktivitet nummer 1 – surfing – året rundt på denne helt unike attraksjonen! Ta med venner, familie eller kolleger for å ha det gøy og lære å surfe. Vi har både brett som man kan ligge på og vanlige surfbrett til å stå på. Du velger selv hva du vil prøve.    

Sjekk triksene til vår instruktør Filip: 

Hva er AquaSurf?

AquaSurf er en FlowRider-bølge, eller et spesialdesignet basseng hvor det tynne vannlaget pumpes i høy hastighet over en bølgeform. Bølgens myke, ettergivende overflate er like perfekt for nybegynnere, som for erfarne brettsportutøvere på jakt etter nye utfordringer.

Bakgrunnen for utvikling av bølgen var et ønske fra surfere i California i USA som søkte den perfekte bølge, uansett tid og sted. Den første FlowRider-bølgen ble skapt av Tom Lochtefeld, sammen med blant annet den kjente surferen Kelly Slater, og åpnet i Schlitterbahn i Texas i 1991.

AquaSurfen finner du i midt i Aquaramas badeland, og enten du ser på fra siden, tar din første bølge eller gjør ditt beste triks, vil det myke og trygge underlaget gjøre dette til en opplevelse for alle.

Hvem passer AquaSurfen for?

FlowRider-bølgens myke, ettergivende overflate er perfekt for nybegynnere på jakt etter surfing og sommerglede. I tillegg er den en super aktivitet for de erfarne brettsportutøverne som søker nye utfordringer og vil teste sine brettkunnskaper. FlowRider-surfebølgen er basert på kunnskap fremfor spenning, som gjør at det alltid vil være noe å trene på. Inkludert i prisen er en erfaren surfeinstruktør som veileder deg videre, enten du er nybegynner eller en erfaren brettsportutøver. FlowRider-surfebølgen vil også være den perfekte ramme rundt et event, en bursdag, eller et selskap hele året rundt.

aquarama_bad_aquasurf_0010.jpg

AquaSurf

'DROP IN' 

 • Pris voksen: kr 149,-
 • Pris barn: 149,-
 • Inkluderer en time surfing med instruktør
 • Tidsbegrenset tilgang til badeanlegget. Dersom du ønsker å benytte badeanlegget utover dropin-timen, anbefaler vi å løse en kombibilett.

KOMBIBILLETT: INNGANG AQ BAD + AQUASURF (HVERDAG)

 • Inkluderer tilgang til AQ Bad, samt en time surfing med instruktør
 • Pris voksen:
  • kr 219,- (hverdag)
  • kr 279,- (helg og skoleferier)
 • Pris barn:
  • kr 199,- (hverdag)
  • kr 249,- (helg og skoleferier)

AQUASURF GRUPPER 

 • Et perfekt alternativ for utdrikningslag, teambuilding, etc.
 • Pris kr 999,- per time
 • Anbefalt antall: 10 personer per time

GENERELLE BETINGELSER

 • AquaSurf m/instruktør kan bookes i resepsjonen ved ankomst eller på nett i forkant.
 • Endrings- og avbestillingsfrist: minimum 24 timer (manglende fremmøte faktureres med 50%).
 • Antall: min. 3 deltagere/maks. 10 pers. per økt.
 • Minimum høyde: 110 cm for bodyboard, 135 cm for FlowBoards (stående brett).
 • Samlet betaling i resepsjonen ved ankomst. 

Har du spørsmål vedr. AquaSurf? Kanskje du finner noen av svarene her: 

Hvor mange deltagere må man være?

Det kan være fra 3-10 personer per økt.

Hva er aldersgrensen for å prøve AquaSurfen?

Vi har ingen aldersgrense for AquaSurfen, men måler derimot i høyde. Minimum høyde for bodyboard (liggende brett) er 110 cm, og 135 cm for FlowBoards (stående brett).

Hvorfor er ikke AquaSurf inkludert i inngangsbilletten?

Fordi en økt AquaSurf hos oss også inkluderer instruktør som guider og veileder underveis, samt at det er begrenset tilgang ettersom det kun er plass til 10 personer per time.

Hvordan kan jeg booke en AquaSurf-time?

En AquaSurf-time bookes på telefon 38 60 20 20, i resepsjonen ved ankomst, eller ved å sende en e-post til: [email protected]

Hvordan betaler jeg en AquaSurf-time?

Dere betaler i resepsjonen ved ankomst, enten enkeltvis eller som samlet gruppe.

Er det stående eller liggende surfbrett?

Vi har både brett som man kan ligge på og vanlige surfbrett til å stå på. Du velger selv hva du vil prøve.

Vi er en gruppe som ønsker å booke AquaSurf + inngang i badet. Hva koster det?

Prisen for å reservere AquaSurfen i en time er kr 990,-. I tillegg kommer adgang til badet. Inngang her varierer iht. om dere ønsker å komme en hverdag eller helg, samt om det er barn eller voksne i gruppen. I tillegg har vi 10% rabatt på grupper fra 10 personer.

 

Kan vi booke AquaSurfen selv om vi ikke er 10 personer?

Ja, det kan dere. Det koster kr 990,- for å reservere AquaSurfen i en time. Dersom dere også kan ha med andre gjester (inntil maks. grensen på 10 personer), gjelder ordinære priser for AquaSurf.

BESTILL AQUASURF-TIME    

Page Title

Bestillingsfrist: 48 timer før ankomst