Generelle betingelser

  • I skoleferier og bevegelige helligdager gjelder helgepriser.
  • Medlemskort er personlig. Ved misbruk/utlån av personlig medlemsbånd/årskort inndras kortet, og medlemskap må betales ut i sin helhet.
  • For uføre og funksjonhemmede gjelder honnørpriser.
  • Ledsagerbevis gir gratis inngang
  • Adgang ikke badende, kr 80,-
  • Vi tar forbehold om at deler av anlegget i perioder kan være stengt for publikum på grunn av konkurranser, vedlikehold, el. l. Dette skal vi, så godt det lar seg gjøre, informere om på vår nettside.
  • Vi tar forbehold om prisendringer og eventuelle feil i vår oversikt.
  • For større arrangementer, ta kontakt med oss på: bad@aquarama.no

Har du andre spørsmål? Kanskje du finner svar på dine spørsmål her: 

Hvor gamle må barn være for å bade alene?

Barn som har fylt 11 år og er svømmedyktig har adgang alene, ellers har barn kun adgang i følge med badende voksen over 16 år.

Min 10-åring kan svømme. Hvorfor kan jeg ikke bare følge med fra kanten?

Det er av sikkerhetsmessige årsaker. Selv om noen barn under 11 år kan svømme, kan det skje ting i vannet som gjør barnet usikker eller redd. Da er det viktig at de har en voksen i nærheten som passer på. Selv om de fleste foreldre ville gått rundt og fulgt med, ser vi at noen setter seg i kafeen og overlater barna til seg selv. Dette mener vi ikke er forsvarlig.

Hvorfor må jeg bade med min 10-åring når det går badevakter rundt bassengene og passer på?

Våre badevakter er «verter» som har til hensikt å holde oversikt og passe på alle. De er ikke «barnevakter» for hvert enkelt barn.

Kan jeg ha med barnevogn inn i anlegget?

Du har lov til å ta med bagen inn i badet, men ikke selve vognen. Den kan settes i gangen på vei inn til garderobene eller ved styrkerommet via a vis resepsjonen. Årsakene til dette er både mht. renhold og sikkerhet.

Hvor finner jeg informasjon om baneinndelingene i idrettsbassenget?

Baneinndelinger finner du i vår aktivitetskalender ved å klikke på den dagen du skal besøke oss.

Hvordan får laget mitt svømmetid i idrettsbassenget?

Treningstid til svømmeklubbene og skolene tildeles av kommunen, så ta kontakt med svømmeklubben eller skolen din hvis du ønsker informasjon om organisert treningstid i idrettsbassenget.

 

Kan man ta svømmeknappen i Aquarama?

Ja, svømmeknappen kan tas i Aquarama. Svømmeknappen er et 200 meters merke. Foreldre sjekker selv at barnet kan svømme 200 m uten å holde i kanten eller stå i bunnen. Man trenger ingen badevert til å godkjenne dette. Når barnet har fullført 200 meter, kan selve svømmeknappen kjøpes i resepsjonen som bevis på at hun/han kan svømme 200 meter. Svømmeknappen koster kr

Er det lov å ta med førerhund i badet?

Ja, vi tillater førerhund inn i badet. Vi ber deg imidlertid gi beskjed til badevertene, sånn at de kan vise dere rundt i badet. Vi informerer samtidig om at det 32 grader og 50% luftfuktighet, så det kan være ubehagelig for hunden å ligge lenge inne i badet. Et alternativ til førerhund kan derfor være ledsager. Dersom du har ledsagerbevis, går ledsager gratis med inn i badet.

Kan jeg bade med gips?

Det er ikke heldig å bade med vanlig gips, da gipsen vil smuldre opp og du må gipse på nytt. Du kan imidlertid dekke til det gipsede området med en tykk plastikkpose, el. l., og tape godt sånn at vannet ikke kommer til. Dersom det er såkalt «badegips» du har fått, kan du bade med den.

Når er det fullt i Aquarama?

Vi har plass til 1000 gjester samtidig. Rent sikkerhetsmessig har anlegget kapasitet til flere personer, det er 1000 garderobeskap vi har fordelt på herre-, dame- og familiegarderobene.

Hva skjer hvis det blir fullt?

På særlig travle dager sørger vi for ekstra stor bemanning, slik at vi kan håndtere dette så smidig som mulig, og slippe inn nye gjester etter hvert som andre forlater anlegget.

Hvor finner jeg en oversikt over fremtidige konkurranser i anlegget?

Det finner du på vår aktivitetskalender. Gå inn på våre nettsider og klikk på bildet «Hva skjer» som ligger på forsiden.

Hva er aldersgrensen på AQ Spa?

16 år. 

Har dere hjertestarter i Aquarama?

Ja, vi har tre hjertestartere i vårt anlegg. En i vaktbua i badeanlegget, en i vestibylen i 1. etasje og en på treningssenteret i 3. etasje.