Årskort Helg

Hva er Årskort Helg?

Årskort Helg passer for alle som ønsker å bade eller dra på spa i helgene. For eksempel barnefamilier som er opptatte i ukedagene. Eller deg som liker å nyte en rolig, avslappende helg. 

Hvem passer dette produktet for?

Dette produktet passer for alle som ønsker å bade eller dra på spa i helgene. For eksempel barnefamilier som er opptatte i ukedagene. Eller deg som liker å nyte en rolig, avslappende helg. 

Hva koster Årskort Helg?

Det er forskjellige priser for forskjellige årskort.

 

Årskort Helg Bad 2020

Barn/honnør/student kr 1.290,-

Årskort helg voksen kr 1.390,-

 

Årskort Helg Spa 2020

Pris per person kr 1.390,-

 

Årskort Helg Kombi 2020 (AQ Bad + Spa)

Pris per person kr 1.590,-

 

Med årskortet Bad an du bade så mye du vil i hele åpningstiden vår hver lørdag og hver søndag i hele 2020. 

Med årskortet Spa kan du bruke spaet så mye du vil i hele åpningstiden vår hver lørdag og søndag i hele 2020. 

Med årskortet Kombi kan du bruke Bad & Spa så mye du vil i hele åpningstiden hver lørdag og søndag i hele 2020. 

Når er produktet gyldig?

”Årskort Helg” er gyldig hver helg i hele 2019. Gyldighet fra 01.01.2019. 

Hvordan fungerer ”Årskort Helg”?

”Årskort Helg” er veldig enkelt. Inkludert i prisen får du et adgangsbånd du bruker i vendekorset og i garderoben. I tillegg kan du fylle på penger for å handle i serveringen. Med dette adgangsbåndet går du med andre ord forbi køen når du skal inn og bade, og du kan bade så lenge du vil hver lørdag og hver søndag i hele 2018. NB: Adgangsbåndet er personlig og kan ikke overdras til eller lånes ut til andre. Mislighold vil medføre utestengelse.

Baby fra 0-3 år kan medtas på årskortet. Forbeholder at innehaver av årskort er over 16 år. Baby må å bruke badebleie. 

Hvorfor kommer dere med dette produktet nå?

Vi har valgt å lytte til småbarnsforeldrene som ønsker å gå ofte i badet helgene, men som ikke har råd til å gå så ofte som de ønsker med dagens tilbud. Vi vet også at mange barnefamilier ønsker seg årskort som julegave. I år, 2019, har vi oppdatert tilbudet til Årskort Helg Spa og Årskort Helg Kombi, for deg som ønsker bruke våre andre fasiliteter. 

Kan jeg kjøpe dette som julegave?

Ja, dette er en perfekt julegave. Årskort Helg gjelder i hele 2019, men kjøper du kortet før 24. desember får du 100,- kr i rabatt. 

Du kan kjøpe årskortet som gavekort i resepsjonen eller på nett.

Hvorfor kun helg?

Dette er et tilbud til fritids- og opplevelsesmarkedet, hvor lørdag og søndag ofte er de dagene barnefamilier og generelt da man har fri, har tid og anledning til å besøke oss.

Hvorfor kan dere ikke bare ha en lav pris for alle?

Vi mener at de gjestene som besøker oss ofte skal ha de beste prisene. Samtidig vet vi at det å gå regelmessig i et bad, spa- og svømmeanlegg bidrar til bedre folkehelse. Til nå har vi hatt medlemskap og klippekort som gir rabattert inngangspris. Når vi nå supplerer produktmatrisen med ”Årskort Helg” mener vi at vi har et godt alternativer for de fleste målgrupper.

Blir det ikke veldig fullt i badet i helgene med dette produktet?

Uavhengig av dette produktet, velger mange å gå i innendørs svømme- og badeanlegg når det regner. På slike dager blir det ganske fullt hos oss uavhengig av årskortet. Men med ”Årskort Helg” velger du selv om du vil besøke oss på en solskinns- eller regnværsdag. Og velger du en regnværsdag, så har du fordelen av å kunne gå forbi køen og rett i vendekorset.

Kan man kjøpe produktet som avtalegiro?

For å holde administrasjonskostnader nede, vil det ikke være mulig å opprette avtalegiro for dette produktet.

Hvor ofte må man besøke dere for at det lønner seg?

Sammenlignet med enkeltbilletter i helg, må du gå i gjennomsnitt ca 7 ganger i løpet av et år for at det skal lønne seg. Hvis du og din familie ønsker å gå en gang i måneden, er dette et veldig gunstig alternativ.