Her finner du informasjon om hvordan stengingen påvirker deg:

Medlemskap

Antall dager vi holder stengt vil bli lagt til i etterkant. Det månedlige trekket for april med forfall 20. mars vil gå som normalt*. I etterkant, når vi vet hvor lenge dette varer, vil abonnementet bli forlenget tilsvarende og påfølgende månedspris og avtalegirotrekk evt. redusert deretter. Dette skjer automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

*NB! Systemene våre er tunge å snu i en slik ekstraordinær situasjon, og siden faktura/avtalegiro-trekk for april allerede har blitt laget, må du betale denne hvis du ikke allerede har gjort det. Redusert beløp vil komme til fratrekk ved neste faktura/avtalegiro-trekk.

Dersom du ønsker tilgang til våtspa istedenfor kompensasjon som beskrevet over kan vi tilby 1 måned fri tilgang til Aquarama Spa. Send i så fall en henvendelse ved å fylle ut skjemaet nedenfor. 

Årskort Helg

Antall dager (lørdag/søndag) vi holder stengt vil bli lagt til i etterkant, når vi åpner igjen. Nærmere informasjon kommer når vi vet når vi kan åpne igjen.

Klippekort

Alle typer klippekort vil bli forlenget med antall dager vi har stengt. Dette vil skje automatisk og du trenger ikke foreta deg noe.

Bursdag / Surf

Vi avbestiller barnebursdager og surf i stengeperioden. Du vil motta en avbestillingsbekreftelse på e-post fra oss i løpet av de neste dagene.

Kurs

Avhengig av hvor lenge Aquarama Bad har stengt og evt. hvor mange kursrunder som blir avlyst vil vi ta en vurdering på hvordan vi kan løse dette på en god måte i etterkant.

Spørsmål om babysvømming rettest til Marthe, kursinstruktør. E-post: marthestraedet@hotmail.com.

Spørsmål om svømme kurs for barn (KSA) rettest til Lisbeth, kurskoordinator. E-post: kurs@ksa.no.

Skolesvømming

Skolesvømming utsettes inntil videre. Videre informasjon angående  skolesvømming vil gå gjennom skolene. 

Trening og idrett

Trening for idretten utsettes inntil videre. Tar kontakt med idrettsklubben din for mer informasjon.

Helsebadet / kommunens brukstid

Alle aktiviteter i helsebadet utsettes inntil videre. Videre informasjon angående timer i helsebadet vil gå gjennom kommunen.