SPØRSMÅL OG SVAR: ÅRSKORT HELG

Hva er Årskort Helg?

Dette produktet passer for alle som ønsker å bade i helgene. For eksempel barnefamilier som er opptatte i ukedagene.

Hvem passer dette produktet for?

Dette produktet passer for alle som ønsker å bade i helgene. For eksempel barnefamilier som er opptatte i ukedagene.

Hva koster Årskort Helg?

For kun kr 1.250,- kan du bade så mye du vil i hele åpningstiden vår hver lørdag og hver søndag i hele 2018.

Hvorfor har dere bare en pris?

Noen familier er store, andre er små. Derfor har vi valgt å gjøre det enklest mulig, og har én og samme pris for barn, voksen, honnør og student. Vi gir med andre ord den laveste prisen til alle.

Når er produktet gyldig?

”Årskort Helg” er gyldig hver helg i hele 2018, men kjøper du det fra salgsstart 1. desember 2017, får du alle helger i desember med på kjøpet!

Hvordan fungerer ”Årskort Helg”?

”Årskort Helg” er veldig enkelt. Inkludert i prisen får du et adgangsbånd du bruker i vendekorset og i garderoben. I tillegg kan du fylle på penger for å handle i serveringen. Med dette adgangsbåndet går du med andre ord forbi køen når du skal inn og bade, og du kan bade så lenge du vil hver lørdag og hver søndag i hele 2018. NB: Adgangsbåndet er personlig og kan ikke overdras til eller lånes ut til andre. Mislighold vil medføre utestengelse.

Baby fra 0-3 år kan medtas på årskortet. Forbeholder at innehaver av årskort er over 16 år. Baby må å bruke badebleie

Hvorfor kommer dere med dette produktet nå?

Vi har valgt å lytte til småbarnsforeldrene som ønsker å gå ofte i helgene, men som ikke har råd til å gå så ofte som de ønsker med dagens tilbud. Vi vet også at mange barnefamilier ønsker seg årskort som julegave, derfor lanserer vi dette 1. desember 2017.

Kan jeg kjøpe dette som julegave?

Ja, dette er en perfekt julegave. Årskort Helg gjelder i hele 2018, men alle årskort som kjøpes før jul har desember 2017 med på kjøpet. Det betyr at de som får gaven kan bade i hele romjulen!

Du kan kjøpe årskortet som gavekort i resepsjonen eller på nett.

Hvorfor er dere billigere enn Dyreparken?

Vi har først og fremst laget et produkt på bakgrunn av kundenes etterspørsel og som passer inn i vår produktmatrise. Deretter er prisen satt på bakgrunn av hva kundene får. At dette produktet både er sammenlignbart og konkurransedyktig med Dyreparkens årskort kommer som en hyggelig bonus, ikke minst for befolkningen på Sørlandet som nå får et bredere produkttilbud å velge fra.

Hvorfor kun helg?

Dette er et tilbud til fritids- og opplevelsesmarkedet, hvor lørdag og søndag ofte er de dagene barnefamilier har tid og anledning til å besøke oss.

Hvorfor kan dere ikke bare ha en lav pris for alle?

Vi mener at de gjestene som besøker oss ofte skal ha de beste prisene. Samtidig vet vi at det å gå regelmessig i et bade- og svømmeanlegg bidrar til bedre folkehelse. Til nå har vi hatt medlemskap og klippekort som gir rabattert inngangspris. Når vi nå supplerer produktmatrisen med ”Årskort Helg” mener vi at vi har et godt alternativer for de fleste målgrupper.

Blir det ikke veldig fullt i badet i helgene med dette produktet?

Uavhengig av dette produktet, velger mange å gå i innendørs svømme- og badeanlegg når det regner. På slike dager blir det ganske fullt hos oss uavhengig av årskortet. Men med ”Årskort Helg” velger du selv om du vil besøke oss på en solskinns- eller regnværsdag. Og velger du en regnværsdag, så har du fordelen av å kunne gå forbi køen og rett i vendekorset.

Kan man kjøpe produktet som avtalegiro?

For å holde administrasjonskostnader nede, vil det ikke være mulig å opprette avtalegiro for dette produktet.

Hvor ofte må man besøke dere for at det lønner seg?

Sammenlignet med enkeltbilletter i helg, må du gå i gjennomsnitt ca 6 ganger i løpet av et år for at det skal lønne seg. Hvis du og din familie ønsker å gå en gang i måneden, er dette et veldig gunstig alternativ.