Badebutikk

I badebutikken på AQ finner du alt fra lekkert badetøy, til raske svømmebriller og gøyale dykkeleker. I tillegg har vi et spennende utvalg av unik godteri og spreke badeender. Av badetøy tilbyr vi et bredt utvalg til både liten og stor, i ulike design, størrelser og farger.

NB! Hos oss er det påbudt med godkjent badebleie, samt badetruse over. Dette er en regel som skal overholdes med hensyn av hygiene.

MERKER VI FØRER

AQUARAPID

Aquarapid – Italiensk svømmekonsept med skandinavisk touch. Aquarapid er et italiensk merke med lang tradisjon innen svømming.

zoggs

Zoggs er et merke av svømmebriller, badetøy, treningshjelpemidler og andre relaterte bade-produkter.

beco

Utstyr for svømmetrening av høy kvalitet, svømmebriller, badetøy m.m.

 

SLIPSTOP

Velkommen til Slipstops fargerike verden! Antisklisokker for sikre og hygieniske trinn på glatte gulv.Slipstop passer perfekt til både barn og voksne ved bassenget, på stranda, til bading, lek i barnehagen og mye mer.

Speedo

Australske Speedo er en av verdens ledende badetøysmerker og ble startet av Alexander MacRae, en ung skotte som migrerte til Australia i 1910.

Arena

Arena er et av verdens ledende merker innen badetøy og tilbehør, spesielt til basseng bruk. Arena har vært leverandør til Norges Svømmeforbund siden 2002, og har avtale med flere svømmeklubber.