Badeland

Badelandet i Aquarama har bassenger for hele familien. Fra de minste som liker plaskebassenget "Oksøy", via "Hamresanden" for de litt større barna, til bølgebassenget "Skagerak" og strømkanalen "Blindleia". I tillegg rommer badelandet et eget klatrebasseng, sklier både for små og store, og ikke minst surfebølgen AquaSurf.

AquaSurf

AquaSurf er perfekt for nybegynnere på jakt etter surfing og sommerglede. I tillegg er den en super aktivitet for de erfarne brettsportutøverne som søker nye utfordringer og vil teste sine brettkunnskaper. 

Les mer og bestill time for AquaSurf  her ...

Klatrebasseng

Badelandet i Aquarama injluderer klatrebassenget, Ravnedalen er. En 3 meter høy klatreveggen, med 31 grader og en dybde i bassneget på 3,5 meter. 

Vannsklier

Alle badeland må ha vannsklier! Aquarama har tre, både for store og små. En hurtigsklie, en familiesklie og en sklie for de aller minste.

Bølgebasseng

Bølgen i Skagerak er et høydepunkt i badelandet. Bølgebassenget har en bølgehøyde på 1,2 meter. bassenger har en dybde på 1,35 meter og bassenget holder 31 grader. 

Hinderløype

Ulike basseng

Stupetårn

Aquarama inkluderer også et fullskala stupeanlegg som gir muligheter til lek, idrett og konkurranse. Stupetårnet har høydene 1, 3, 5, 71/2 og 10 meter. 

Les flere fakta om stupeanlegget her ...

 

Les mer: