aquarama_bad_badeland_0008.jpg

Badeland

Aquarama Bad er Sørlandets største badeland og ligger plassert midt på Bystranda i Kristiansand. Badelandet inneholder diverse basseng og attraksjoner for hele familien. Plaskebasseng, for de minste, bølgebassenget og strømkanal, for de litt eldre. I tillegg består badelandet av klatrebasseng, tre vannsklier og ikke minst; Sørlandet eneste innendørs surfebølgen, AquaSurf. Les mer om alle de ulike fasilitetene og attraksjonene i badelandet nedenfor.

AquaSurf

AquaSurf er en av de mest populære aktivitetene i badelandet! En perfekt aktivitet både for nybegynnere og mer erfarne brettsportutøverne som søker nye utfordringer og vil teste sine brettkunnskaper. 

Les mer og bestill time for AquaSurf her.

Klatrebasseng

Badelandet i Aquarama inkluderer klatrebassenget, Ravnedalen. Bassenget har en dybde i bassenget på 3,5 meter, og du kan klatre ca 2 meter opp. Her ligger alt tilrette for masse lek og moro. Klarer du å klatre til toppen har du utsikt over hele badelandet. Hvor høyt klarerer du å klatre?

Vannsklier

Alle badeland må ha vannsklier! Aquarama har tre, både for store og små. En hurtigsklie, en familiesklie og en sklie for de aller minste.
Skliene åpner kl. 12:00 i ukedager og 10.00 i helg.

Bølgebasseng

Bølgen i Skagerak er et høydepunkt i badelandet. Bølgebassenget har en bølgehøyde på 1,2 meter. Bassenget har en dybde på 1,35 meter og bassenget holder 31 grader. 

Strømkanal

Strømkanalen er både gøyal og spennende for fler aldersgrupper. Her kan du la strømmen ta deg med rundt i badelandet, mens du slapper av og flyter i en badering. 

Hinderløype

Ulike basseng

fullsizeoutput_1125.jpeg

AquaLama - maskot

Har du møtt vår gøyale og rampete maskot, AquaLama?

c700x420.jpg

Bumper Boats

Bumper Boats er en fornøyelsetur der barn kjører i småbåter rundt i bassenget. Bumper Boats er en utrolig morsom opplevelse, og det er ekstra gøy å krasje inn i hverandre for moro skyld! Aktiviteten finner sted i helger og ferier. 

 

Stupetårn

Badelandet på Aquarama inkluderer også et fullskala stupeanlegg som gir muligheter til lek, idrett og konkurranse. Stupetårnet har høydene 1, 3, 5, 71/2 og 10 meter. 

Les flere fakta om stupeanlegget her ...

 

Les mer: