Barnebursdag

Bursdag er stas og bading er gøy. Hvorfor ikke feire bursdag i gøyale omgivelser på Aquarama? Hos oss kan du velge mellom barnebursdag eller surf’bursdag. 

En bursdag er en viktig dag, enten man er stor eller liten. Derfor er vi på Aquarama opptatt av at feiringen blir så morsom at bursdagsbarnet skulle ønske han eller hun hadde bursdag hver dag!

Pris for barnebursdag er 269,- pr. person og inkluderer inngang og meny. Pris for surfebursdag er 299,- pr. person og inkluderer inngang, meny og 1 time surf. Bursdag kan arrangeres i hverdager. 

Minimum antall for gjennomføring av barnebursdag er seks personer (inkl. bursdagsbarn).

Bursdagsbarnet får en gave fra oss. Bursdag betales i resepsjonen ved ankomst. Bestilling senest 4 dager før bursdagen. Ved avbestilling senere enn 4 virkedager før bursdagen vil man bli belastet for bursdagen i sin helhet.

Vi anbefaler alltid å sjekke kalenderen hva skjer før du booker bursdag. Vi har flere stevner og arrangementer i løpet av året hvor f.eks stupetårnet er stengt for publikum, og det er synd hvis bursdagen kolliderer med et slikt arrangement. Se pkt. stupetårn for mer info. 

Her kan du laste ned personlig bursdagsinvitasjon.

INFORMASJON

Barnebursdag i ferier kan bestilles, med forbehold om at vi har kapasitet til å gjennomføre. Vi gir beskjed dersom det ikke lar seg gjennomføre.

Ved bestilling velges samlet meny for gruppen. Gi beskjed om allergier eller spesielle behov. Medbrakt mat og drikke er ikke tillat. Vi reserverer bord i våt sone til selskapet. Senest tidspunkt for servering er 18.00. Bordet reserveres til avtalt tid i 1 time.

Nedre aldersgrense for barnebursdag er 4 år. Minimum høyde er 110 cm. Se pkt. om sikkerhet.

Barn som fyller 11 år og er svømmedyktig kan bade alene i bassengene. Dersom barna er under aldersgrensen eller ikke svømmedyktig, kreves én badende voksen per 4. barn. Antall voksne som Aquarama krever i følge med barna, har gratis inngang, men betaler for servering.

Er hopping fra stupetårnet noe barna ønsker å gjøre? Da er det viktig å sjekke vår kalender hva-skjer og velg ønsket dato. Vi har flere stevner og arrangementer i løpet av året hvor stupetårnet er stengt for publikum, og det er synd hvis bursdagen kolliderer med et slikt arrangement.

Vi orientere også om at stupetårnet kan være stengt for publikum på tirsdager og torsdager kl. 18-19 på grunn av treningstid for byens dyktige stupere fra Kristiansand Stupeklubb. I tillegg er det noe redusert muligheter for stup (etter kl. 15) på fredager som følge av langbanesvømming i idrettsbassenget.

Be alle bursdagsbarna ta med badetøy og håndkle. Husk at all bading skjer på eget ansvar, og at det er de voksne som har hovedansvaret for alle barna i selskapet. Følg reglene våre om antall voksne pr barn. Du kan lese mer om våre trivselsregler på våre hjemmesider.

Minimum antall for gjennomføring av barnebursdag er seks personer (inkl. bursdagsbarn).

Ved avbestilling senere enn 4 virkedager før bursdagen vil man bli belastet for bursdagen i sin helhet.

Avbestilling må skje skriftlig via mail.

E-post: Bad@aquarama.no

BESTILLINGSKJEMA

  • Oppgi dersom det er mer enn 1 bursdagsbarn.
  • Inkludert bursdagsbarn. (Minimum 6 stk)
  • Senest tidspunkt for servering er 18:00.
  • Oppgi kun ved surf'bursdag. Kun hele timer.
  • Må bestilles til alle.
  •