Barnebursdag

Bursdag er stas og bading er gøy. Hvorfor ikke feire bursdag i gøyale omgivelser på Aquarama? Hos oss kan du velge mellom barnebursdag eller surf’bursdag. Feirer du bursdagen på en tirsdag dukker AquaLama opp på festen! 

En bursdag er en viktig dag, enten man er stor eller liten. Derfor er vi på Aquarama opptatt av at feiringen blir så morsom at bursdagsbarnet skulle ønske han eller hun hadde bursdag hver dag!  

Pris for barnebursdag er 219,- pr. person og inkluderer inngang og meny. Pris for surfebursdag er 249,- pr. person og inkluderer inngang, meny og 1 time surf.

Bursdag kan arrangeres hver tirsdag, onsdag og fredag. Sommerferien på forespørsel. 

Bursdag betales i resepsjonen ved ankomst. Bestilling senest 4 dager før bursdagen. Minst 6 gjester. 

 

INFORMASJON

Bespisning

Ved bestilling velges samlet meny for gruppen. Gi beskjed om allergier eller spesielle behov. Medbrakt mat og drikke er ikke tillat. Vi reserverer bord i våt sone til selskapet. Senest tidspunkt for servering er 18.30. Bordet reserveres til avtalt tid i 1 time.

Aldersgrense

Nedre aldersgrense for barnebursdag er 4 år. Nedre aldersgrense for bursdagssurf er 11 år. Minimum høyde er 110 cm. Se pkt. om sikkerhet.

Barn under 11 år

For barn under 11 år, eller for barn som ikke er svømmedyktig, kreves én badende voksen per 4. barn. Antall voksne som Aquarama krever i følge med barna, har gratis inngang, men betaler for servering. 

Stupetårn

Er hopping fra stupetårnet noe barna ønsker å gjøre? Da er det viktig å sjekke vår kalender hva-skjer og velg ønsket dato. Vi har flere stevner og arrangementer i løpet av året hvor stupetårnet er stengt for publikum, og det er synd hvis bursdagen kolliderer med et slikt arrangement.

Vi orientere også om at stupetårnet er stengt for publikum på tirsdager kl. 18- 9 på grunn av treningstid for byens dyktige stupere fra Kristiansand Stupeklubb. I tillegg er det noe redusert muligheter for stup (etter kl. 15) på fredager som følge av langbanesvømming i idrettsbassenget.

Praktisk informasjon

Be alle bursdagsbarna ta med badetøy og håndkle. Husk at all bading skjer på eget ansvar, og at det er de voksne som har hovedansvaret for alle barna i selskapet. Følg reglene våre om antall voksne pr barn. Du kan lese mer om våre trivselsregler på våre hjemmesider.

BESTILLINGSKJEMA

Nb! Om bursdagsfeiringen legges i sommerferien (20.06-16.08) vil det være tillegg i prisen. Barnebursdag 249,- per person / Surfbursdag 279,- per person. 

  • Oppgi dersom det er mer enn 1 bursdagsbarn.
  • Inkludert bursdagsbarn.
  • Senest tidspunkt for servering er 18:30.
  • Oppgi kun ved surf'bursdag.
  • Må bestilles til alle.
  •