aquarama_bad_badeland_0073.jpg

Ti på topp

1. Det er sosialt og gøy.

Aquarama Bad er en sosial arena hvor mennesker i alle aldre kan komme å hygge seg sammen! Badeanlegget er stort og vi har aktiviteter som kan passe for alle og enhver. AquaYoung samler ungdommen etter skolen og pensjonistsvømming er en hyggelig møteplass for seniorer. 

Bading, lek og moro skaper mange fine opplevelser. Det å se gleden i barns øyne; det er et fint øyeblikk det! 

2. Sydenstemning. 

Når det er kaldt og vått ute er Aquarama perfekt når man lengter etter sommervarmen. Hos oss er det 28-38 grader i bassengene. Lufta er akkurat passe varmt, med et hint av tropisk klima. 

3. Vannskliene. 

I badeland er det flere vannsklier; barnesklien, hurtigsklien og familiesklien. Og veldig snart står en fjerde sklie klar; en stor, oransje bowl-sklie. 

4. Bumper Boats. 

Bumper Boats er en fornøyelsetur der barn kjører i småbåter rundt i bassenget. Bumper Boats er en utrolig morsom opplevelse, og det er ekstra gøy å krasje inn i hverandre for moro skyld!

Vær din egen kaptein og dra til sjøs; de fargerike, elektriske båtene gir garantert et smil om munnen og er en gøy opplevelse!

5. Surfe innendørs. 

Blant basseng, vannsklier og badstuer finner du også en innendørs surfebølge! Har du alltid hatt en drøm om å ri på bølgen? AquaSurf er perfekt for nybegynnere på jakt etter surfing og sommerglede. I tillegg er den en super aktivitet for de erfarne brettsportutøverne som søker nye utfordringer og vil teste sine brettkunnskaper. 

6. Ingen brennmaneter.  

Ingen brennmaneter, bare massevis av supre vannaktiviteter!

7. Vi har en lama i Aquarama. 

Vi er et badeland uten om det vanlige. For hos oss bor det nemlig en lama! AquaLama kom til oss for et par år siden, og hvis du besøker badelandet i helger og ferier vil du med stor sannsynlighet møte på den kule maskoten vår.

8. AQ Badebalje.

Et prisgunstig alternativ for deg som ønsker å tilbringe bare litt tid i bassenget. Hver onsdag og søndag i Helsebadet koster det kun 50,- for barn og 100,- for voksne. Badebalje er ideell for svømmeopplæring, trening i vann. 

9. Velvære og ro. 

Vi har spa-avdeling med flere badstuer, fotbad, tropisk dusj, kaldkulp og basseng. Her kan du nyte roen i avslappende omgivelser. 

10. Utsikten fra utebassenget.  

Med sin fantastiske utsikt over bystranda er utebassenget et av høydepunktene i Aquarama Bad. Nyt 34 grader, året rundt! 


 

Se mer om badelandet her