Spa

Aquarama Spa er Sørlandets største og mest innholdsrike spa-senter, med en unik beliggenhet og moderne arkitektur. På Aquarama Spa finner du roen for både kropp og sjel.

Vi ønsker å bringe våre gjester nærmere havet. Dette gjenspeiles i våre behandlinger og produkter. Havet har alltid fascinert mennesket, og har en utrolig avslappende og beroligende effekt på våre sanser. Vårt spa skal gi deg assosiasjoner til å være i ett med havet. Derfor er vi stolte av å kunne tilby våre gjester uforglemmelige spa-opplevelser i sjønære omgivelser.

Våre profesjonelle spaterapeuter inviterer både til enkel-, duo- og gruppebehandlinger. Ta med din kjære, en venninne eller kameratgjengen for å nyte litt personlig luksus og velvære i en hektisk hverdag.

For information in english, click here


Våtspa

I Aquarama er våtspa betegnelsen på den avdelingen som blant annet rommer badstuene, dusjer, fotbad og varmtvannsbassengene. Vi har i alt fire badstuer, alle med sine helsebringende funksjoner; eucalyptusbadstu som er antiseptisk og slimløsende, saltluftsbadstu som åpner luftveiene, dampbadstu som åpner porene og hot sauna hvor svette renser kroppen for urenheter. I kombinasjon med kaldkulpen og opplevelsesdusjen Ice Rain/Tropical Rain, veksler kroppen mellom det varme og det kalde, noe som gjør godt for blodsirkulasjonen.


Spasuite

Vi skreddersyr gjerne spa-pakker for konferanser, vennelag eller andre spesielle anledninger. I vår spasuite kan grupper være sammen og nyte spa adskilt fra de øvrige gjestene. I spasuiten finnes jacuzzi, badstue, dusj, WC og skjønne relaxmøbler. Lån av håndkle, badekåpe og slippers er inkludert. Vår spasuite er best egnet for grupper på 6-15 personer. 


Entre, behandling eller sparituale

Du velger selv om du kun vil benytte våtspa, eller om du ønsker å kombinere dette med en kropps- eller ansiktsbehandling. Dersom du kun ønsker å gå i våtspa, kan du også velge mellom en vanlig inngangsbillett (entré) eller om du ønsker å kombinere dette med et av våre sparitualer; Deep Sea Experience eller Hamam Yourself.

I Aquarama Spa er ro og total avkobling essensielt, derfor har vi 16 års aldersgrense til alle våre fasiliteter.


Virtuell omvisning:

Klikk her for å bli med på en 360-graders omvisning i spaet og resten av vårt flotte anlegg. 


Månedens tilbud

Klikk her for å se månedens tilbud på AQ Spa.


Kontakt oss på: 

T: 38 60 20 22
M: spa@aquarama.no