Spa

Aquarama Spa er Sørlandets største og mest innholdsrike spa-senter, med en unik beliggenhet og moderne arkitektur. På Aquarama Spa finner du roen for både kropp og sjel.

Vi ønsker å bringe våre gjester nærmere havet. Dette gjenspeiles i våre behandlinger og produkter. Havet har alltid fascinert mennesket, og har en utrolig avslappende og beroligende effekt på våre sanser. Vårt spa skal gi deg assosiasjoner til å være i ett med havet. Derfor er vi stolte av å kunne tilby våre gjester uforglemmelige spa-opplevelser i sjønære omgivelser.

Våre profesjonelle spaterapeuter inviterer både til enkel-, duo- og gruppebehandlinger. Ta med din kjære, en venninne eller kameratgjengen for å nyte litt personlig luksus og velvære i en hektisk hverdag.


Våtspa

I Aquarama er våtspa betegnelsen på den avdelingen som blant annet rommer badstuene, dusjer, fotbad og varmtvannsbassengene. Vi har i alt fire badstuer, alle med sine helsebringende funksjoner; eucalyptusbadstu som er antiseptisk og slimløsende, saltluftsbadstu som åpner luftveiene, dampbadstu som åpner porene og hot sauna hvor svette renser kroppen for urenheter. I kombinasjon med kaldkulpen og opplevelsesdusjen Ice Rain/Tropical Rain, veksler kroppen mellom det varme og det kalde, noe som gjør godt for blodsirkulasjonen.


Spasuite

Vi skreddersyr gjerne spa-pakker for konferanser, vennelag eller andre spesielle anledninger. I vår spasuite kan grupper være sammen og nyte spa adskilt fra de øvrige gjestene. I spasuiten finnes jacuzzi, badstue, dusj, WC og skjønne relaxmøbler. Dere får servert frukt og te. Lån av håndkle, badekåpe og slippers er inkludert. Vår spasuite er best egnet for grupper på 6-15 personer. 


Entre, behandling eller sparituale

Du velger selv om du kun vil benytte våtspa, eller om du ønsker å kombinere dette med en kropps- eller ansiktsbehandling. Dersom du kun ønsker å gå i våtspa, kan du også velge mellom en vanlig inngangsbillett (entré) eller om du ønsker å kombinere dette med et av våre sparitualer; Deep Sea Experience eller Hamam Yourself.

I Aquarama Spa er ro og total avkobling essensielt, derfor har vi 16 års aldersgrense til alle våre fasiliteter.


Virtuell omvisning:

Klikk her for å bli med på en 360-graders omvisning i spaet og resten av vårt flotte anlegg. 


Månedens tilbud

Klikk her for å se månedens tilbud på AQ Spa.


Kontakt oss på: 

T: 38 60 20 22
M: spa@aquarama.no