Vilkår for kjøp av billett på nett

Vilkår for kjøp av billett på nett

Disse vilkårene gjelder for billetter, årskort og klippekort som kjøpes på www.aquarama.no

Strekkode/QR-kode/ referansenummer må medbringes ifm besøket. Det er kundens ansvar å sørge for at strekkode, QR-kode eller referansenummer ikke kommer på avveie. Dersom andre benytter seg av dette, vil billetten bli ugyldig for kunden.

Kode/nummer for dagsbilletter veksles inn i armbånd som benyttes for adgang, skap og ev. kjøp av servering inne i badet, den aktuelle dagen. Båndet avsluttes og leveres tilbake etter endt besøk ved utgang.

Kode/nummer for årskort veksles inn i armbånd i resepsjonen på Aquarama. Dette benyttes for adgang og skap i den aktuelle perioden. Båndet avsluttes og leveres tilbake i resepsjonen etter endt periode. Ønsker du å handle på båndet, trenger du bare å fylle på penger i resepsjonen først.

Kode/nummer for klippekort veksles inn i resepsjonen når du kommer til Aquarama. For å benytte klippekort må du kjøpe et personlig bånd i resepsjonen. Dersom dere er flere personer som bruker samme klippekort, kjøper dere hvert deres adgangsbånd. Armbåndet benyttes for adgang og skap i den aktuelle perioden, og kan fylles på med nye klipp når kortet er tomt. Ønsker du å handle på båndet, trenger du bare å fylle på penger i resepsjonen først.

Billetten/ klippekortet kan kun benyttes på det tidspunkt og innenfor det tidsrommet som billetten viser.

Kunden er selv ansvarlig for å kontrollere at:

- riktig billettype/ klippekort og dato/dag: ukedag eller helg, er valgt.
- riktig billettype er valgt, og må kunne fremvise gyldig legitimasjon.
- riktig e-postadresse er lagt inn ved kjøp.

Billetten/ klippekortet kan ikke refunderes, men er gyldig i ett år* fra kjøpsdato, dersom ikke annet er spesifisert på billetten og/eller på nettside.

*gjelder ikke billetter utstedt i forbindelse med event/arrangement og liknende inne i AQ Bad på bestemte datoer.

Billettsalget på nett kan i noen tilfeller stenge inntil 24 timer før den aktuelle dagen og ifm enkelte arrangement. Kunden må derfor sørge for å kjøpe billetten i god tid for å være sikker på å få de beste prisene. Når billetten kjøpes i resepsjonen vil prisen normalt være høyere enn på nett.

Dersom nedetid eller andre tekniske problemer innebærer at det ikke er mulig å kjøpe billetter på aquarama.no må billetter kjøpes i resepsjonen. Når billetten kjøpes i resepsjonen vil prisen normalt være høyere enn på nett. Den oppgitte prisen under "Kjøp billetter" gjelder kun ved kjøp av billett på aquarama.no

Kjøp av billett fra utlandet

Det er mulig å kjøpe billett på aquarama.no fra utlandet. Unntaket er enkelte kredittkort fra utlandet som dessverre ikke aksepteres ved kjøp av billett på aquarama.no

Ved spørsmål, ta kontakt med resepsjonen i AQ Bad.


 

Bestilling

Bekreftelse på e-post:

Når bestillingen din er betalt vil du få en bekreftelse på e-post fra oss. Denne inneholder billetten som PDF-fil, med informasjon om bestilt produkt, samt referansenummer/QR kode som må oppgis når gavekortet skal benyttes på Aquarama. Ta godt vare på e-postbekreftelsen da denne gjelder som kvittering.

Ikke mottatt e-postbekreftelse: 

Dersom du ikke har mottatt bekreftelsen på e-post fra oss kort tid etter bestillingen ber vi deg undersøke om den kan ha lagt seg i innboksen for useriøs e-post (søppelpost). Dersom du er i tvil om bestillingen er korrekt gjennomført ber vi deg ta kontakt med den avdelingen du har bestilt gavekort fra:

  • bad@aquarama.no