Høstferie

Velkommen til høstferie på Aquarama! Sørlandets største badeland og mest innholdsrike spa!

Åpningstid i høstferien, uke 40: Man, ons, tors: 10-21. Tirs, fre: 06-21. Lør, søn: 10-18. AQ Spa åpner kl. 10 alle dager. I uke 41 er vi tilbake til ordinære åpningstider

Dagsprogram: Skumfest i paradisbukta: 12.00 og 15.00. Møt AquaLama: 12.30 og 14.30. Jakten på den forsvunnet diamant: 13.30 og 15.30. Surf drop-in: 12.00 – 18.00. SUP og hinderløypen hele dagen. 

GØY MED FERIE

Det er høstferie og på Aquarama inviterer vi til masse moro og gøyale aktiviteter for både barn og voksen! Hver dag blir det masse tilbud og aktiviteter for hele familien. Skattejakt for minstemann, spa for den som ønsker velvære og badeland for barn i alle aldre og mye mye mer!

Husk at du alltid kan kjøpe dag 2 til halv pris hvis du skal besøke oss igjen.

LES MER

AQUASURF

Lyst til å teste surfe-ferdighetene? AquaSurfen er åpen for drop-in hele høstferien. Ta med venner, familie eller kolleger for å ha det gøy og lære å surfe. Vi har både brett som man kan ligge på og vanlige surfbrett til å stå på.

Les mer

AQUARAMA SPA

Aquarama Spa inneholder blant annet fire badstuer, alle med unike helsebringende funksjoner; eucalyptusbadstu som er antiseptisk og slimløsende, saltluftsbadstu som åpner luftveiene, dampbadstu som åpner porene og hot sauna hvor svette renser kroppen for urenheter.

LES MER