Dato

mandag 02. mars 2020
Utløpte arrangementer

AQUARAMA OPEN

Kommende helg arrangeres ett av to årlige store svømmestevner i Aquarama. Med mange svømmere og flere tilskuere i anlegget kan anlegget oppleves noe mer fullt enn vanlig. Idrettsbasseng og stupetårn, samt Helsebadet i 2. etg i tilknytning til AQ Spa vil være utilgjengelig under stevnet. Garderobeplass deles med stevnedeltakere.

Men Aquarama er stort! Og vår erfaring er at det alltid er god boltreplass i badelandsdelen under store svømmestevner.

Og ønsker du ta med deg en venn eller flere, gir vi 25% rabatt på enkeltbilletter ved kjøp i resepsjonen* til både badeland og til AQ Spa mens svømmestevnet pågår. *Gjelder ikke ved kjøp på nett.

Benytt anledningen til å se våre beste svømmere i aksjon. Badelandet, velværeavdelingen og utebassenget er åpent som vanlig hele helgen.


 

I idrettsbassenget og stupetårnet vil det foregå svømmekonkurranser og helsebadet i 2. etasje vil være reservert for AQ Open-deltagerne gjennom hele helgen:

  • Idrettsbassenget og stupetårn er dermed stengt fra kl 10.00 fredag (14.6), hele lørdag (15.6) og hele søndag (16.6).
  • Helsebadet er dermed stengt for publikum hele fredag (14.6), hele lørdag (15.6) og søndag (16.6).

NB! Resten av annlegget er åpent som vanlig, men vi gjør oppmerksom på at det vil være mye svømmere i anlegget denne helgen.

NB! AQ Badebalje i helsebadet utgår søndag.


 

Det er duket for en flott helg på Aquarama: om du er nysgjerrig på svømmesporten eller bare kunne tenke deg en tur inn i tropevarmen i badeland kommende helg; hjertelig velkommen.

Flere spørsmål? Besøk nettsiden her eller deres Facebookside for AQUARAMA OPEN.