aquarama_vestibyle_0001.jpg
22.03.2018 kl 13:00

Avduking av kunst

Åpningen av Aquaramas fem-årsjubileum markeres med avduking av kunstverket «Paper Dolls» av tekstilkunstneren Elisabeth Haarr. Avdukingen finner sted inne i vestibylen ved klatreveggen, og alle som ønsker er velkommen til feiringen torsdag 22. mars klokken 13.00.

Torsdag 22. mars klokken 13.00 skal leder for kulturstyret Terje Næss avduke kunstverket «Paper Dolls» som er laget av tekstilkunstneren Elisabeth Haarr. Kunstverket skal henge fra taket ved klatreveggen i vestibylen og består av tre store papirkjoler. Avdukingen er både en del åpningsfeiringen av Aquaramas fem-årsjubileum, og en markering av slutten på Aquaramas kunstplan.

Daglig leder i Aquarama, Unni Mesel er blant representantene i kunstkomiteen som utarbeidet kunstplanen. Etter fem år med temporære kunstverk nærmer finalen seg. 

Daglig leder i Aquarama, Unni Mesel.
Daglig leder i Aquarama, Unni Mesel.

– Nå har vi kommet til det femte driftsåret og skal avduke selve finaleverket. Jeg tror det kommer til å bli en veldig flott installasjon. Verket vil ikke være til hinder for klatreveggen, og vi er spent på hvordan det kommer til å bli. Kunstverket blir også en verdig avslutning og selve kronen på verket som markerer at kunstplanen til Aquarama er fullført, sier hun.

Etter avdukingen er det klart for underholdning av Tveit Union Musikkorps og danseshow med Spinn dansestudio. Det vil også bli servering av gratis kaffe og kake, og alle som ønsker er velkommen til å delta på avdukingen og feiringen. Kunstverket vil henge i vestibylen i Aquarama i ett år fra og med 22. mars.

Les mer ...