12.10.2017 kl 17:00

Barnas Musikkteater

Torsdag 12. oktober kl. 17.00 arrangeres en ganske spesiell barneteater- forestilling med en artist innen luftakrobatikk inne i AQ Bad. Forestillingen "Med min egen skygge" med Naomi er GRATIS for alle barn under 16 år i følge med betalende voksne.

Til vanlig besøker Barnas Musikkteater barnehager, men kan nå med støtte fra Norsk Kulturråd vise en åpen forestilling inne i selveste Aquarama bad. Dette blir spektakulert.

OBS: I forbindelse med denne forestillingen vil deler av bassenget være utilgjengelig i tidsperioden 15.30 - 19.00. Banesvømming vil være tilgjengelig.

  • Dato: torsdag 12. oktober  
  • Klokkeslett: kl. 17.00
  • Pris barn: Gratis (bading er inkludert. Gjelder fra kl. 15.00 til 17.00 - spør etter teaterbillett)
  • Pris voksne: kr. 145,-  (bading er selvsagt inkludert for de som ønsker)

Naomi Bratthammer har utdannelse i moderne sirkus fra Nederland, hvor hun spesialiserte seg i vertikalt tau og akrobatikk. Hennes lekne og utforskende stil får ofte publikum til å dvele ved Newtons lover om tyngdekraft.

"Med min egen skygge" følger en vennlig og åpen karakter. Hun er en nysgjerrig halvmenneskelig skapning, og når hun sover, henger hun opp ned i et tau som en flaggermus. I forestillingen våkner hun opp i en drømmende verden der alt er ukjent og uutforsket. Forestillingen tar oss med på en reise hvor karakteren oppdager verden på en helt ny måte.

Arrangement på facebook

Mer informasjon om forestillingen 

Filmsnutt fra forestillingen: