AQ-Bad_NM-Vannsklie_1.jpg
07.04.2018 kl 10.00

NM VANNSKLIE

Lørdag 7. april er det duket for NM vannsklie i Aquarama Bad. Vannskliene vil dermed være utilgjengelig for andre gjester og annet publikum denne dagen.

Flere oppdateringer og mer informasjon finner du på vårt Facebook-arrangement ...

Endelig skal NM-vannsklie arrangeres i Aquarama! Og i år har vi flere klasser og flere deltakere enn noen gang! I tillegg til den normale NM-klassen, skal vi arrangere landskamp mellom Norge og Tyskland og vi har endelig innført egen dameklasse. 

  • NÅR: Lørdag 7. april (kl. 12.00 - 18.00)

Ønsker du å være publikum?

Det er gratis å være publikum til NM Vannsklie. Da har du tilgang til eget område på mesaninen. 

Hvem kan delta?

Hvert bad kan stille med inntil 3 deltagere i NM. Fra 2018 med 3 deltakere i hver klasse, herre og dame. Om ikke de/den beste kan, så er det ok å sende nr. to, tre, fire osv. Det enkelte bad står selv fritt til å dekke kostnader for flere deltagere. Det er meget viktig at alle bad er tydelige før konkurransen på hva som blir dekket.  

Hvordan arrangeres NM?

I NM konkurreres det i en åpen klasse, uavhengig av alder (over 16 år), vekt og kjønn.  Man starter konkurransen med innledende runde. Innledende runde avvikles med at alle deltakerne får tre forsøk i vann sklien.  Deltakerne med de 12 beste tidene i innledende runde går til finalen. I NM-finalen er de tre nye forsøk og beste tid vinner konkurransen.                                    

NM KLASSER: 

  • Menn (over 16 år)
  • Damer (over 16 år)

OFFISIELL BESTETID:

  • Offisiell bestetid i vannsklien på Aquarama er 6,01 satt av Oleg i februar 2017.