onsdag 08. august - søndag 12. august 13.08.2017 00:00:00 -- 5
kl 10:00 - 21:00

Norway Summer Games

Denne uken arrangeres Norway Summer Games 2018 - Skandinavias største multi-sport festival for barn og ungdom. Vi gjør oppmerksom på at deler av badet vil være stengt i noen perioder i løpet av disse dagene pga konkurranser.

Mer om arrangementet på nettsiden eller Facebooksiden til Norway Summer Games. 

AQ Bad blir arena for svømming 

Stupetårn og idrettsbasseng vil være utilgjengelig i tidene under:

Stupetårn og idrettsbasseng:
  • tirsdag 8. august kl. 13:00 - 16:15
  • onsdag 9. august kl. 16:00 - 19:00
  • torsdag 10. august kl. - FRI
  • fredag 11. august kl. 08:00 - 12:00
  • lørdag 12. august kl. 14:00 - 17:00
PS: Anlegget er åpent som normalt, men deler av bassenget vil altså være utilgjengelig i bestemte perioder. i tillegg gjør vi gjester oppmerksomme på at det vil være mer trafikk rundt Aquarama disse dagene. 
Alle deltagere i NSG 2018 får fri adgang til AQ Bad under hele stevnet (tirsdag til og med lørdag) ved fremvisning av deltagerkort.

Norway Summer Games 

Norway Summer Games er idretten i Kristiansand sin nye felles storsatsning på en internasjonal multiidrettsfestival for barn og ungdom i Sørlandets hovedstad og Norges ferieby nummer 1.

Norway Summer Games arrangeres formelt av Stiftelsen Sportikus som er underlagt Kristiansand Idrettsråd, og arrangementet tilhører dermed alle idrettsklubbene i Kristiansand Kommune. Arrangementet er et historisk forsøk på å samle alle idrettene i Kristiansand til et felles løft for barne- og ungdomsidretten i landsdelen.

Målet med Norway Summer Games er å samle så mange idretter og utøvere som mulig, fra hele verden, til en felles ukelang idrettsfestival i Kristiansand. Her er det nettopp mangfoldet i barne- og ungdomsidretten skal være det sentrale. Uken krydres med andre relevante aktiviteter og kulturelle opplevelser iscenesatt av ungdommene og den lokale ungdomskultur selv.

Norway Summer Games arrangeres hvert år i uke 32, som i Norge er siste uke av skolenes sommerferie. Arrangementet holder til i Kristiansand, som er Sørlandets hovedstad og Barnas By. På sommeren er Kristiansand Norges ferieby nummer en med blant annet Dyreparken som landets mest besøkte turistattraksjon