tirsdag 07. august - søndag 12. august 12.08.2018 00:00:00 -- 5
kl 13:00 - 21:00

Norway Summer Games

Denne uken arrangeres Norway Summer Games 2018 - Skandinavias største multi-sport festival for barn og ungdom. Vi gjør oppmerksom på at deler av badet vil være stengt i noen perioder i løpet av disse dagene pga konkurranser.

Mer om arrangementet på nettsiden eller Facebooksiden til Norway Summer Games. 

AQ Bad blir arena for svømming 

Stupetårn og idrettsbasseng vil være utilgjengelig i tidene under:

  • Tirsdag 7. august kl. 13:00 - 16:15
  • Onsdag 8. august kl. 14:00 – 17:00
  • Torsdag 9. august FRI
  • Fredag 10. august kl. 07:30 – 12:00
  • Lørdag 11. august kl. 12:30 – 16:00
PS: Anlegget er åpent som normalt, men deler av bassenget vil altså være utilgjengelig i bestemte perioder. i tillegg gjør vi gjester oppmerksomme på at det vil være mer trafikk rundt Aquarama disse dagene. 

Norway Summer Games 

Norway Summer Games er idretten i Kristiansand sin nye felles storsatsning på en internasjonal multiidrettsfestival for barn og ungdom i Sørlandets hovedstad og Norges ferieby nummer 1.

Norway Summer Games arrangeres formelt av Stiftelsen Sportikus som er underlagt Kristiansand Idrettsråd, og arrangementet tilhører dermed alle idrettsklubbene i Kristiansand Kommune. Arrangementet er et historisk forsøk på å samle alle idrettene i Kristiansand til et felles løft for barne- og ungdomsidretten i landsdelen.

Målet med Norway Summer Games er å samle så mange idretter og utøvere som mulig, fra hele verden, til en felles ukelang idrettsfestival i Kristiansand. Her er det nettopp mangfoldet i barne- og ungdomsidretten skal være det sentrale. Uken krydres med andre relevante aktiviteter og kulturelle opplevelser iscenesatt av ungdommene og den lokale ungdomskultur selv.