Dato

lørdag 07. mars 2020
Utløpte arrangementer

SUP & STUP WINTER EDITION

Gjenopplev sommerens magi 7. mars: SUP & STUP Winter Edition 2020!

Fra 12:00 til 16:00 er det dødsekonkurranse med de råeste dødserne i landet. Tidligere verdensmestere kommer i tillegg til andre lokale og nasjonale våghalser. I år er arrangementet et offisielt døds challenge, dvs. at vinneren får golden ticket til VM! Det vil være fullt mulig for alle å benytte seg av badelandet mens konkurransen pågår. Vi hiver ut ringer i idrettsbassenget slik at dere kan nyte showet fra bassenget.

Fra 19:00 senker vi belysningen og skrur opp tempoet med noen deilige tunes fra Dj St.Einar og god stemning. SUP & STUP lager poolparty på Aquarama – Få på deg hawaiiskjorta og speedoen, og nyt noen kalde i bassenget. Vi har garderober slik at man kan stelle seg før, under og etter festen, samt at du har tilgang til eget skap. Kle deg lett og sommerslig. 18 års aldersgrense.

Billettsalget starter mandag 20. januar.

Nb! Begrenset antall earlybird kombi-billetter til 250,- (tilgang til AQ hele dagen, se døds/bading dagtid + poolparty). 18 års grense.

Early Bird Kombi 250,-

Poolparty 200,-

Vanlig inngangsbilletter til Bad kjøpes i resepsjonen samme dag. Det er også mulig å sitte på tribunen til 80,- per barn/voksen.

Følg med på facebook her.