Julegaver

PT

Lansering- og juletilbud: Kjøp PT-timer og få 20% frem til 24. desember. Bruk rabattkoden “PT” og rabatten blir trukket av automatisk før betaling. 

Aquarama tilbyr personlig trener (PT) i svømming, stup og surf. Med personlig trener får du et skreddersydd opplegg tilpasset dine behov og målsetninger.

KJØP HER

FAMILIEBILLETT

Familiebilletten kan benyttes av inntil 4 personer, min. 1 voksen og 1 barn. Gyldig fra 26. desember og 1 år frem i tid. Pris 549,- (ord. 695,-) 

KJØP HER

GAVEKORT

En opplevelse i Aquarama er gøy både for barn og voksne; gavekort passer alle! Gavekortene våre kan brukes i bad, spa, kafeen og i badebutikken. Beløpet kan velges fritt.

KJØP HER

BABYSVØMMING

Babysvømming er en aktivitet i vann der barnet er sammen med en eller to av foreldrene sine i vannet. Instruktøren viser, tilrettelegger og veileder foreldre og barn i ulike grep og øvelser for å fremme barnets balanse, styrke, trygget og glede i vann, som igjen fører til glede og mestring av egen kropp. Vi vektlegger nærhet, kommunikasjon og trygghet på kursene. Starter i uke 4. 

KJØP HER

ÅRSKORT HELG

Årskort Helg 2022 er den perfekte julegave til deg som liker å bade i helger. I 2022 inkluderer vi fri tilgang alle dager i både vinter- og høstferien! Velg mellom bad, spa eller kombi. Kjøp før 24. desember og få 50,- i rabatt per årskort.

 

Kjøp her

BÅNDAQUA

BåndAqua er et armbånd som inneholder tre pins som tilsvarer tre badebilletter. Tilbudet gjelder for barn f.o.m 3 år frem til fylte 16 år. Kan brukes alle dager. Pris 369,-

Kan kun kjøpes i resepsjonen for øyeblikket.