Julegaver

På Aquarama finner du noe for enhver smak! Gi velvære, trening og kvalitetstid til en som fortjener en god start i det nye året. Våre tre mest populære julegaver er: Fleksibillett, Familiebillett og Gavekort. Husk at vi også har en stor badebutikk som inneholder alt du trenger til en superduper-badedag! 

FLEKSIBILLETT

Fleksibillett i AQ Bad inneholder 10 eller 25 besøk og kan brukes alle dager; av alle i familien, uavhengig alder, og av flere personer samtidig! Det er på mange måter et klippekort, men med mer fleksibilitet! Få 10% ved å bruke rabattkoden: GODJUL

Koden varer til 24.12. Se betingelser for fleksibillett her.

KJØP HER

FAMILIEBILLETT

Den perfekte gaven til en familie som vil ha en opplevelse! Familiebilletten kan benyttes av inntil 4 personer, min. 1 voksen og 1 barn. Kan kun brukes etter 26. desember. Pris 599,- (ord. 735,-)

KJØP HER

GAVEKORT

Hva skal du gi til en du er glad i, som har alt!? En opplevelse i Aquarama er gøy både for barn og voksne; gavekort passer alle! Gavekortene våre kan brukes i bad, spa, kafeen og i badebutikken. Beløpet kan velges fritt. 

Gavekortet er gyldig inntil 12 måneder etter kjøpsdato. 

KJØP HER

PT

Har du lyst til å lære deg å svømme? Rehabilitering? Eller ønsker du bare å finpusse teknikken? Uansett hvilket mål du har kan en av våre instruktører hjelpe deg! 

Aquarama tilbyr personlig trener (PT) i svømming, stup og surf. Med personlig trener får du et skreddersydd opplegg tilpasset dine behov og målsetninger.

KJØP HER

BABYSVØMMING

Babysvømming er en aktivitet i vann der barnet er sammen med en eller to av foreldrene sine i vannet. Instruktøren viser, tilrettelegger og veileder foreldre og barn i ulike grep og øvelser for å fremme barnets balanse, styrke, trygget og glede i vann, som igjen fører til glede og mestring av egen kropp. Vi vektlegger nærhet, kommunikasjon og trygghet på kursene. Starter i uke 4.

KJØP HER

ANDRE KURS

Vi tilbyr mange forskjellige kurs på Aquarama; for de minste til de eldste. Bli medlem og på egenhånd eller blir med på kurs eller gruppetimer. Hos oss finner du alt fra gravidsvømming, baby- og småbarnsvømming til crawl og PT. Svømming og trening i vann passer for alle! 

LES MER