aquarama_flyfoto_0007.jpg

Om Aquarama

I mars 2013 fikk Kristiansand og landsdelen sitt nye aktivitetssenter. Aquarama er et komplett anlegg med badeland, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse.

Aquarama inneholder også næringslokaler, hotell og parkeringsanlegg. Prosjektet har et samlet areal på ca 41.000 kvm, et idrettsbasseng på 50x25 meter, idrettshall som er eliteseriearena for håndball med ca 1700 sitteplasser og et badeland med kapasitet til 1000 gjester samtidig.

Aquarama, med sin fantastiske beliggenhet på Bystranda i Kristiansand, er et ressursanlegg for regionens innbyggere og en attraksjon for turister – et senter for folkehelse, opplevelse, idrett og velvære.

Anlegget eies av Kruse Smith, BRG og Kristiansand kommune. Selskapet Aquarama Kristiansand AS er ansvarlig for drift av badeanlegget, spa og treningssenteret.

Aquarama skal være - ETT STED. FOR ALLE.

Eiere

Aquarama eies av de private aktørene Kruse Smith og BRG, og Kristiansand kommune.

Drift

Virksomheter som badeland, spa, treningssenter, idrettshall, svømme- og stupeanlegg driftes av Aquaramas egne selskaper. Øvrige deler av anlegget leies ut til eksterne aktører, som igjen er ansvarlig for egen drift.

Ledelse

Aquarama Kristiansand AS ledes av Unni Mesel. Aquaramas egne virksomheter er organisert som separate driftsselskaper med egne ledere.

Våre verdier

  • Gjestfrihet
  • Kvalitet
  • Lekenhet
  • Fornyelse

Badelandene.no

  • Aquarama er medlem av Badelandene.no, en interesseorganisasjon for bade- og svømmeanlegg i Norge.

 

Næringsliv på Aquarama

Aquarama inneholder flere næringslokaler.  En full oversikt over næringslivet på Aquarama finner du her ...

Idrett på AQ

Det er vår ambisjon at så mange som mulig vil bruke Aquarama regelmessig.

Idrettshallen er arena for store arrangementer og idrettsstevner. Samtidig vil hallen være i daglig bruk av skoleungdom og organisert idrett. Aquaramas idrettshall er Kristiansands nye storstue og blant mye annet vil Vipers spille sine hjemmekamper. 

Som en del av tilbudet finner du også en utfordrende klatrevegg ute i vestibylen.

Kristiansand kommune ved Idrettsetaten disponerer og fordeler treningstid og annen idrettslig bruk av hallen og klatreveggen. Ved forespørseler om konferanse og kongress kan Aquarama tilrettelegge for dette. 

Mer om idrettshall og klatreveggen på Aquarama 

Scandic Kristiansand Bystranda

Scandic Kristiansand Bystranda er Sørlandets største hotell med en idyllisk utsikt over den flotte skjærgården. Her kan du nyte den herlige hotellfrokosten med sand mellom tærne. 

Hotellet utgjør en vesentlig del av Aquarama, som blant annet gir alle våre gjester tilgang til et av landets største badeland, et moderne treningssenter og et avslappende spa.

Les mer om Scandic Kristiansand Bystranda.

PRISER FOR HOTELLETS GJESTER:

Aquarama Bad:

  • Hotellets gjester får 15% på enkeltbilletter (ikke familiebillett, pensjonistsvømming eller andre rabatterte billetter). Se vår prisliste i AQ Bad.

Mat på AQ

Hos oss kan du slukke tørsten og stille sulten mellom slagene, både inne i badelandet og ute i kafeteriaen.

AQ Servering byr på kalde og varme retter, rask servering og rimelige priser. Velg fra en sunn og velsmakende meny – vi har favorittrettene til både små og store. Dersom det passer bedre å ta med middagen hjem tilbyr vi også enkel take away. Hva med en "hjemmelaget" pizza, innholdsrik salat eller bare en smoothie i farta?

Se hele vår meny her

Ved bestilling av servering/catering for grupper: [email protected]