Pt

Aquarama tilbyr personlig trener (PT) i svømming, stup og surf. Med personlig trener får du et skreddersydd opplegg tilpasset dine behov og målsetninger. PT-timene passer for både barn og voksne.

Har du lyst til å lære deg å svømme? Skal du klare et opptakskrav? Rehabilitering? Eller ønsker du bare å finpusse teknikken? Uansett hvilket mål du har kan en av våre instruktører hjelpe deg! Medlemmer får 20% av ord. pris.

  • 1 time (à 50 min.) ord. 695,-
  • 3 time (à 50 min.) ord. 1875,-
  • 5 time (à 50 min.) ord. 2850,-
  • 10 time (à 50 min.) ord. 5450,-

Vennepris! Om to stk ønsker å ha en PT sammen, så betaler man kun 50% ekstra for nr. 2 (forutsetter at man er på ca. samme nivå).

Velg ønsket instruktør og send en forespørsel. Kjøp av PT-klipp kan du gjøre i vår nettbutikk her, eller kjøpe i resepsjonen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Filip er for tiden i pappaperm

YOUNIS

Tidligere idrettslærer med bachelor i idrett og grad fra Leipzig universitetet. Younis kan snakke norsk, arabisk, engelsk. Har mange års erfaring med både barn- og voksensvømming. Tidligere KSA trener.

LINN HEGE

For øyeblikket utilgjengelig for PT-timer. Tidligere konkurransesvømmer. Har lang erfaring som svømmeinstruktør både for voksne og barn. Har holdt kurs i det meste fra vanntilvenning, nybegynner, viderekommen til crawl.

OLE-JOHAN

Tidligere konkurransesvømmer, svømmetrener og svømmeinstruktør. Kurs i trener 1 og trener 2 som er utdanningene via Norges Svømmeforbund. Til daglig er han svømmeinstruktør i Kristiansand kommune.

ELLEN

Instruktør utdanning. Kurs i trener 1 og trener 2 som er utdanningene via Norges Svømmeforbund. Har lang erfaring med opplæring innenfor svømmekurs og  småbarnsvømming. Instruktør for crawlkurs som avholdes i AQ. Aktiv i masters miljøet.

mats

14 år aktiv som svømmer, og har 2 senior nm gull på Butterfly, samt svømt 2 år på juniorlandslaget. Har jobbet som instruktør i Bryne svømmeklubb. Har erfaring som svømmeinstruktør på trygg i vann sine kurs fra alderen 4 til 16 år.

ANDRINE

11 år som aktiv svømmer. Svømt i NM og andre nasjonale mesterskap til fylte 17 år. Tatt instruktørkurs og trenerkurs i svømming. Jobbet som svømmeinstruktør i totalt 6 år med barn i alderen 5-18 år. Har også oppdrag som lærerassistent i svømming på idrettsfakultetet ved UiA.