Sjørøverkveld

Velkommen til sjørøverkveld!

Hiv og hoi, alle landkrabber og sjørøvere! På lørdag 6. april, klokken 18:00, forvandler Aquarama seg til et ekte sjørøverparadis! Vi inviterer liten og stor til en kveld full av piratmoro og eventyr!

Opplev Sjørøverland
Ta del i den ultimate sjørøveropplevelsen når vi forvandler Aquarama til Sjørøverland! La deg forføre av dunkel belysning, stemningsfull musikk og pirataktiviteter som skattejakt og fekte-action med ekte sjørøvere! Kanskje blir du utfordret til å vise dine piratferdigheter og gå planken – tar du utfordringen?

Smak på Sjørøvermat
Sulten? I serveringen byr vi på smakfulle sjørøverfries og skrekkende digg slush til rabatterte priser, perfekt for å tilfredsstille selv den mest eventyrlystne pirat!

Praktisk informasjon:
• Dato: lørdag 6. april
• Tid: 18:00 – 22:00
• Sted: Aquarama
• Billetter: Ordinære priser gjelder. Priser sees her.
• Påmelding:
Påmelding må skje i forkant, og vises ved oppmøte i resepsjon.

Bli med på denne uforglemmelige sjørøverkvelden i Aquarama! Ta med familie og venner, kle deg ut som en ekte pirat og bli med på eventyret!

Ahoy, møt oss til sjørøverfesten du sent vil glemme!

Sikre dere plass på eventet her!

Faste medlemmer og fleksikortholdere kan bruke sitt medlemskap som normalt denne kvelden, men vi oppfordrer til å melde dere på via påmeldingen uavhengig – for full oversikt over antall påmeldte.