Spameny

Se hele spamenyen i brosjyreversjon.

OBS: Nettbooking er nede!

Vi har dessverre tekniske problemer med vår nettbooking! Booke dermed heller time ved å ringe 38 60 20 22 eller sende oss en e-post. Fyll inn:

 • Navn:
 • Behandling:
 • Ønsket dato og klokkeslett: 
 • Andre preferanser:

NB! Bookingen er ikke bekreftet før du har fått svar fra [email protected].

 

Ansiktsbehandlinger

Blue Lagoon, 80 min

Aquaramas signaturbehandling

Detox ansikt er den optimale behandlingen dersom huden føles «sliten» f.eks etter lange arbeidstimer, sykdom, nattevåk, arbeid i forurenset miljø, eller annet som påvirker huden din i hverdagen. Vi starter med en grundig rens, deretter peeling for å fjerne døde hudceller, slik at hudens funksjoner er i balanse. Videre nyter du en avslappende massasje, før vi avslutter det hele med en spesialmaske og ampulle fra havet som visker ut tretthetstegn, store porer og fjerner gusten look.

Effekt: Strålende klar, gjennomfuktet og ren hud. Du vil se og føle stor forskjell, og huden vil etterlates finporet og glatt.

Priser og bestilling:

Havets champagnebehandling, 50 min

aquarama_spa_babor_0002.jpg

Opplev champagnedruenes sprudlende og vitaliserende virkning. Dette er den behandlingen du skal velge før den store dagen, eller når du trenger en kick-start etter en lang “tørke-periode”. Vi starter som alltid med grundig rens. En spesiell enzyme-peeling sørger for å fjerne alle døde hudceller slik at huden din er klar for aktive pleiestoffer. Videre nyter du en avslappende massasje, før vi avslutter det hele med en sprudlende maske som fyller alle cellene med fukt og vitalitet.

Effekt: Gjennomfuktet hud med strålende glød!

Pris:

Aquarama lift, 50 min

Til den modne kvinne og mann er dette vårt hemmelige våpen mot synlige linjer og aldringstegn. Vi ønsker deg velkommen med en bølgende massasje og produkter som glatter ut tidens tegn på den mest avanserte og målrettede måte.

Effekt: Spenst, smidighet, elastisitet, glød og en synlig glattere hud.

Priser og bestilling: 

Klassisk ansikt, 50 min

Dette er en behandling som setter fokus på hudens tilstand-akkurat nå. Behandlingen inneholder en grundig rens, deretter peeling for å fjerne døde hudceller slik at hudens funksjoner er i balanse. Videre nyter du en avslappende massasje, før vi avslutter det hele med en maske som møter hudens krav, samt påføring av krem og ampulle. Velg mellom rensende, fuktgivende eller nærende. Våre fagutdannede terapeuter hjelper deg å velge! Vi gjør en grundig hudanalyse av huden for å møte dine behov.

Effekt: klar og ren, myk og smidig hud.

Priser og bestilling:

Express hudpleie, 25 min

En kortere utgave av klassisk ansikt, med skulder og nakkemassasje. Våre terapeuter tilpasser produkter etter din hudtype, og gjør deg fresh på 1-2-3. Dette er en Quick Fix som egner seg godt i en lunsjpause.

Effekt: klar og ren, myk og smidig hud.

Priser og bestilling:

Kroppsbehandlinger

Havfruens Drøm, 80 min.

En fantastisk behandling med superfuktende kroppsinnpakning etter en rensende peeling med havsalt. Behandlingen gir silkemyk, fløyelsaktig hud når du trenger det mest, og er spesielt egnet for deg med tørr og/eller irritert hud, eller som simpelthen vil skjemme deg selv bort. Du nyter en avslappende hodebunnsmassasje mens masken virker, og til slutt, en beroligende massasje av rygg og nakke.

Effekt: Fukt, glød og næring til dehydrert og tørr hud.

Priser og bestilling:

Den Sorte Perle, 80 min.

Den perfekte behandling dersom huden føles gusten og grå. Med varmende vulkansk leire, pleier vi alle hudens nøkkelfunksjoner, og tilfører livsviktige mineraler og sporstoffer. Behandlingen inneholder en rensende kroppsskrubb, og mens du ligger innpakket i leiren, mottar du en himmelsk hodebunnsmassasje som fjerner alt stress. Vi avslutter selvsagt behandlingen med en deilig rygg og nakkemassasje så du er klar til å møte hverdagens Krav.

Effekt: Rensende, klargjørende og sirkulasjonsøkende behandling som gir masse vitalitet og glød. Behandlingen egner seg også svært godt ved uren hud, eller dårlig sirkulasjon. VITALISERENDE.

Priser og bestilling:

Aquarama signatur Blue Lagoon, 80 min.

Aquarama Alge Detox. Lever du et hektisk liv med mye kaffe? Da er dette behandlingen for deg. Dette er en skikkelig detox for deg som vil føle deg «FIT». Etter en deilig peeling med havsalt, svøper vi deg inn i en kokong av rensende og fuktighetsgivende alger. Innpakningen lukter sjø- men da vet du at det virker. Samtidig nyter du en avslappende hodebunnsmassasje. Vi avslutter behandlingen med energimassasje på rygg og nakke.

Effekt: Som følelsen etter en skikkelig rensekur: superren, sunn, og med sprudlende energi. Det er ikke nå du har lyst på en feit hamburger. Er du heldig, har du mistet en buksestørrelse, men uansett kvittet deg med masse unødige væskeansamling og slaggstoffer som binder seg i kroppen og skaper ubalanse. Huden føles og ser gjennomfuktet og glatt ut. Effekten varer lenge, og du vil føle deg lett på tå!

Priser og bestilling:

Massasje

Dypere massasje

Idrettsmassasje:

En dyp muskelmassasje: 

Klassisk massasje:

Muskelmassasje med ulike teknikker tilpasset din kropp.

Koppingmassasje:

Øker blodtilstrømningen kraftig til muskulaturen og fjerner avfallstoffer. 

Velværemassasjer

Hot stone Aquarama, 80 min.

En klassiker innen Spa-verden. Dette er rå nytelse i kombinasjon med Østens filosofi om Yin og Yang, og å bringe kroppen i harmoni og balanse. Massasjen gjennomføres med varme lavasteiner mens spesialblandet varm olje med ginko biloba, ginseng og grønn te, blir helt over kroppen. Vær forberedt på total relax, en følelse som sitter lenge i kroppen. Vi anbefaler ikke Hot stone før selskap/fest.

Aquaroma, 25/50/80 min.

En lett avslappende bindevevsmassasje med pleiende aromatiske olje etter behov. Relaxing, Balancing, Energizing.

SOS-behandlinger

Ariels anti-celulitebehandling, 50 min.

Dette er lårenes SOS! Etter bare 1 behandling vil du oppnå et synlig forbedret resultat! «Vi mumifiserer» deg på rumpe og lår med wraps, dynket i de mest effektive ingredienser som øker fettforbrenning, sirkulasjon, og drenerer overflødig væske i kroppen. Du vil se en svak eller sterk rødme på huden, litt avhengig av hvor god sirkulasjon du har fra før.

Effekt: Synlig glattere hud og jevnere hudoverflate. Vi anbefaler en kur på 6-8 behandlinger for optimalt resultat. Hjemmeprodukter anbefales for max effekt.

Priser og bestilling:

Neptuns SOS, 50 min.

Dette er spesial- behandlingen for problemområder som stive, ømme muskler og ledd, betennelser, og eksem. Vi skrubber den delen vi skal behandle, og påfører spesial- innpakningen lokalt, der du trenger det mest. I virketiden, nyter du selvsagt både hodebunnsmassasje og gode råd.

Effekt: Varmende-sirkulasjons økende-betennelseshemmende. NB: denne behandlingen egner seg også spesielt godt på for eksempel uren hud på ryggen. Ved eksem, vil vi påføre en spesiell krem bestående av 8 homøopatiske ingredienser som virker spesielt beroligende og helende.

Priser og bestilling:

Spapakker

Drømmeren, 50 min.

Dry Float og 25 minutters rygg/nakkemassasje. Opplev total avslapping i 20 min/powernap tilsvarende flere times søvn.

Priser og bestilling:

Bystranda, 80 min.

Saltpeeling på kropp, og 50 minutters kroppsmassasje.

Priser og bestilling:

Palmesus, 80 min.

Saltpeeling og en klassisk 50 minutters ansiktsbehandling.

Priser og bestilling:

Tangen, 80 min.

Klassisk ansiktsbehandling (50 minutters) og rygg-nakkemassasje.

Priser og bestilling:

aquarama_spa_behandlinger_0053.jpg

Luksuspakker

OBS: Luksuspakker bookes foreløpg bare på mail eller på telefon 38 60 20 22.

* Fredag kl. 15.00 - søndag kl. 18.00 er alle behandlinger kr 100,- dyrere (helgetillegg). 

GRØNNINGEN SPA DE LUXE

Grønningen Spa De Luxe inneholder: fri inngang spa, 80 min valgfri kroppsinnpakning (Havfruens drøm/Sorte perle/Blue Lagoon), 50 min ekstra massasje. Tid: ca. 4 timer.

Inkludert:

 • Valgfri lunsj fra meny (1 mat + 1 drikke)
 • Badekåpe, slippers, 2 håndklær og fotsalt

Pris: kr 2.790,-* 

ANSIKTSPAKKE DE LUXE

Ansiktspakke De Luxe inneholder: Inngang spa, 80 min med ansiktsbehandlingen Blue Lagoon inkludert farging av vipper og bryn. Avsluttes med 25 min rygg/nakkemassasje. Tid: ca. 3 timer eller mer.

Inkludert:

 • Valgfri lunsj fra meny (1 mat + 1 drikke)
 • Badekåpe, slippers, 2 håndklær og fotsalt

Pris: kr. 2790,-*

VELVÆRE FOR DEN VORDENDE MOR

Velvære for den vordende mor inneholder: fri inngang våtspa, 50 min klassisk ansiktsbehandling, 50 min fotspa og farging av vipper og bryn. Tid: ca. 3 timer eller mer.

Inkludert:

 • Valgfri lunsj fra meny (1 mat + 1 drikke)
 • Badekåpe, slippers, 2 håndklær og fotsalt

Pris: 2.390,-*

SØRLANDSPIKENS DRØMMEDAG

Sørlandspikens Drømmedag inneholder: fri inngang våtspa, 80 min valgfri kroppsinnpakning (Havfruens drøm/Sorte perle/Blue Lagoon), 50 min ekstra massasje, 80 min Blue Lagoon ansiktsbehandling inkludert farging av vipper og bryn og avsluttes med en 25 min rygg-/nakkemassasje. Tid: ca. en hel dag.

Inkludert:

 • Valgfri lunsj fra meny (1 mat + 1 drikke)
 • Badekåpe, slippers, 2 håndklær og fotsalt

Pris: 4.590,-*

SPA FOR TO DE LUXE

Spa for to De Luxe inneholder: inngang spa, saltpeeling av kroppen, 80 min Hot Stone massasje i duorom og avsluttes med 30 min lunch i SpaSuiten (suiten reserveres kun for dere to). Tid: ca 3,5 timer eller mer.

Inkludert:

 • Valgfri lunsj fra meny (1 mat + 1 drikke)
 • Badekåpe, slippers, 2 håndklær og fotsalt

 Pris: kr 5.490,-*

aquarama_spa_behandlinger_0026.jpg

Tillegg/diverse

Øyne

Farging av vipper og bryn
Farging av bryn
 • Farging av bryn hverdager kr 375,-/helg kr 475,-
 • Tillegg for entré våtspa, kr 100,-
 • All farging er inkl. forming.
Farging av vipper
 • Farging av vipper hverdager kr 375,-/helg kr 475,-
 • Tillegg for entré våtspa, kr 100,-
 • All farging er inkl. forming.

Føtter/hender

Fotspa
 • Fotspa (50 min.) hverdager kr 895,-/helg kr 995,-
 • Tillegg for entré våtspa, kr 100,-

Hårfjerning ansikt

Voks overleppe, hake eller bryn
 • Voks overleppe hverdager kr 200,-/helg kr 300,-
 • Voks hake hverdager kr 200,-/helg kr 300,-
 • Voks bryn hverdager kr 200,-/helg kr 300,-
 • Tillegg for entré våtspa, kr 100,-
Voks overleppe & hake
Voks hele ansikt

Hårfjerning kropp

Voks legger eller lår, 25 min
 • Voks legger (25 min.) hverdager kr 450,-/helg kr 550,-
 • Voks legger (innen seks uker) hverdager kr 350,-/helg kr 450,-
 • Voks lår (25 min.) hverdager kr 450,-/helg kr 550,-
 • Voks lår (innen seks uker) hverdager kr 350,-/helg kr 450,-
 • Tillegg for entré våtspa, kr 100,-
Voks hele ben inkl. bikini normal, 50 min
 • Voks hele ben inkl. bikini (50 min) hverdager kr 995,-/helg kr 1.095,-
 • Voks hele ben inkl. bikini (innen seks uker) hverdager kr 895,-/helg kr 995,-
 • Tillegg for entré våtspa, kr 100,-
Voks hele ben inkl. Brasiliansk, 50 min
Bikinikant, 25 min
Brasiliansk, 25 min
 • Brasiliansk (25 min.) hverdager kr 650,-/helg kr 750,-
 • Brasiliansk (innen seks uker) hverdager kr 550,-/helg kr 650,-
 • Tillegg for entré våtspa, kr 100,-
Voks rygg eller bryst, 25 min
 • Voks rygg (25 min.) hverdager kr 550,-/helg kr 650,-
 • Voks rygg (innen seks uker) hverdager kr 490,-/helg kr 590,-
 • Voks bryst (25 min.) hverdager kr 550,-/helg kr 650,-
 • Voks bryst (innen seks uker) hverdager kr 490,-/helg kr 590,-
 • Tillegg for entré våtspa, kr 100,-
Voks rygg og bryst, 50 min
 • Voks rygg og bryst (50 min.) hverdager kr 995,-/helg kr 1.095,-
 • Voks rygg og bryst (innen 6 uker) hverdager kr 900,-/helg kr 1.000,-
 • Tillegg for entré våtspa, kr 100,-
Voks armer

Hamam

aquarama_spa_hamam_0012.jpg

Hamam

Som en egen liten verden i vår spa-avdeling finner du vårt Hamam. Her får du rengjørende og avkoblende behandling ut fra urgammel tyrkisk tradisjon.

Såpe og olje er de grunnleggende ingrediensene, varme og vennlige hender som skrubber og masserer din kropp likeså. Velg mellom å gjøre det i gruppe på deg selv sammen med en venn/venninne, eller av en terapeut. Velkommen inn til en annen verden!

HAMAM YOURSELF

 • Hamambehandling som består av tyrkisk skrubb, og vasking med skrubbevott og velduftende skummassasje. 
 • Når du vil ha din behandling går du inn i Hamamet, setter deg ned på de varme benkene og venter på din tur. De varme benkene varmer din kropp og forbereder den til behandlingen. Desto lengre tid på de varme benkene, desto bedre forberedt er kroppen. Se ytterligere veiledning her.
 • Hamam Yourself forutsetter minimum 2 personer, og behandlingen utføres av hverandre under kyndig veiledning.
 • Lån av håndkle og tøfler er inkludert.
 • Pris på Hamam Yourself

HAMAM ORIGINAL

 • Hamambehandling som består av tyrkisk skrubb, og vasking med hampvott og velduftende skummassasje.
 • Når du vil ha din behandling går du inn i Hamamet, setter deg ned på de varme benkene og venter på din tur. De varme benkene varmer din kropp og forbereder den til behandlingen. Desto lengre tid på de varme benkene, desto bedre forberedt er kroppen.
 • Behandlingen utføres av terapeut.
 • Lån av håndkle og tøfler er inkludert.
 • Pris på Hamam Original 
 • Bestill

HAMAM AQUARAMA DELUX

 • Hamambehandling som består av tyrkisk skrubb, skummassasje med velduftende og pleiende såpe, samt avsluttende oljemassasje. Dette er den orginale Hamam!
 • Når du vil ha din behandling går du inn i Hamamet, setter deg ned på de varme benkene og venter på din tur. De varme benkene varmer din kropp og forbereder den til behandlingen. Desto lengre tid på de varme benkene, desto bedre forberedt er kroppen.
 • Behandlingen utføres av terapeut.
 • Lån av håndkle og tøfler er inkludert.
 • Pris på Hamam Aquarama Delux
 • Bestill
aquarama_spa_vatspa_0019.jpg

Grupper på AQ Spa

Utdrikningslag for din beste venn eller venninne. Teambuilding på jobben. Feiring av en 50-års dag. Eller rett og slett en alternativ møteplass for vennegjengen eller syforeningen. Det er mange grunner til å møtes og være sammen i hyggelige, avslappende omgivelser. 

I vår spasuite kan dere være sammen og nyte spa adskilt fra de øvrige gjestene. I suiten finnes jacuszzi, badstue, dusj, WC og skjønne relaxmøbler. Lån av håndkle og slippers er inkludert. Spasuiten er best egnet for grupper på 2-15 personer.

PRISER: 

 • Pris per time i spasuite; kr 995,- (krever betalt entré våtspa i tillegg)
 • Entré våtspa fra 295,-*
 • Prisene inkluderer ett håndkle til bruk i våtspa, samt slippers, te og nøtter. Ta med ekstra håndkle til garderoben eller lei et for kr 50,-. Badekåpe kan leies for kr 50,- eller kjøpes for kr 250,-.

TILLEGGSBESTILLING:

 • 25 min. behandling: fra kr 595,- per person *
 • Mat fra vår meny, fra kr 59,-
 • Øl, kr 60,- per boks **
 • Alkoholfri vin, kr 250,- for halvflaske 
 • Flaske vin eller musserende,
  • halvflaske kr 250,- ** 
  • hel flaske kr 450,- **
 • Champagne 890,- (kun 1/1 flaske) **

*      Fredag kl. 15.00 - søndag kl. 18.00 er alle behandlinger kr 100,- dyrere.

**    Alkohol serveres kun ved leie av spasuiten.

Page Title

Bestillingsfrist: 48 timer før ankomst