Info

I tredje etasje på Aquarama finner du AQ Trening; et fullverdig treningssenter med et bredt spekter av gruppetimer, gratis barnepass og trolig byens beste utsikt over fjorden og livet på strandpromenaden mens du løper på mølla, eller tar deg en sykkeltur. Vi har også dyktige personlige trenere og kostholdsveiledere som kan hjelpe deg på vei mot nettopp ditt mål.

Fasiliteter

BRG-salen (sykkel)

aquarama_trening_spinning_0023.jpg

Her kan du nyte utsikten til Byfjorden mens du tråkker mot bedre form og helse. I amfiet vårt har vi de beste syklene, og et pulssystem som gir deg muligheten til å oppnå enda bedre treningsresultater.

Kruse Smith-salen (gruppetimer)

aquarama_trening_gruppesal_0013.jpg

Her har vi alle forutsetninger for å gi deg gode treningsopplevelser. Våre dyktige instruktører leder deg gjennom et variert utvalg gruppetimer, tilpasset dine ønsker og behov.

Løpesalen

aquarama_trening_løpesal_0002.jpg

Vi tar din kondisjon på alvor. I vår møllesal kan du gå og løpe på de beste møllene på markedet i dag. Du kan følge dine egne program eller delta på våre gruppetimer med live eller virtuelle instruktør.

Styrketrening

aquarama_trening_styrketrening_0022.jpg

I vårt styrkeområde kan du trene i både et variert utvalg styrketreningsapparater og et velutstyrt frivektsområde. I tillegg kan du bruke vår Synrgy 360, enten til egentrening eller delta på gruppetimer.

Garderober

Lyse og fine garderober. Her finner du også gode dusjfasiliteter med badstu.

Egentrening

aquarama_trening_egentrening_0005.jpg

I vårt store egentreningsområde kan du trene funksjonell styrke- og kondisjonstrening. Løp inn i solnedgangen på møllene eller kjenn kroppen blir sterkere i en variert og brukervennlig utstyrspark.

aquarama_trening_personlig_trener_0019.JPG

Personlig trener

Våre dyktige personlige trenere hjelper deg til å nå dine mål, enten det er bedre kondisjon, styrke eller vektøkning/reduksjon. Les mer om våre personlige trenere her

Praktisk informasjon

Aldersgrense for å bli medlem på AQ Trening: 16 år (NB: vi har også tilbud til barn og tenåringer under 16 år. Kontakt [email protected] for mer informasjon om dette).

Les også:

aquarama_trening_spinning_0009.jpg

Hygieneregler

For at vi skal kunne holde det rent og ryddig i våre lokaler, ber vi deg som gjest innrette deg etter følgende anmodninger:

Generelt:

 • Ta av utesko utenfor garderoben eller benytt blå ”plastsokker” utenpå skoene
 • Benytt søppelbøttene til papir og annet avfall.

Helsestudio:

 • Benytt håndkle på apparater og matter
 • Vask apparatene etter bruk
 • Rydd på plass utstyr etter bruk


Gruppetreningssal:

 • Benytt håndkle på mattene
 • Rydd utstyr på plass etter bruk


Spinningsal:

 • Vask sykkelen og pulsbelte etter bruk
 • Løsne på setet og styret etter timen slik at nestemann enkelt kan tilpasse sykkelen til seg selv

Gratis barnepass

Ta med deg barna på trening! Små og store barn er selvsagt velkommen til oss. I barnerommet med utsikt til badelandet aktiviseres de små gjennom lek og bevegelse. 

Lekestua er åpen: 

 • Mandag og fredag, kl. 09.00-12.00
 • Lørdag, kl. 10.00-13.00
 • Søndag, kl. 10.30-13.30 

Book barnepass i lekestua - HER

Kurs og aktiviteter

Kurs og aktiviteter

I løpet av året gjennomføre AQ Trening ulike kurs og aktiviteter. Oversikt over diverse kurstilbud og andre aktiviteter på Aquarama Trening finner du nedenfor.

Her finner du full oversikt over ulike kurs og aktiviteter på AQ Trening ...

Kart