Trivselsregler

Av hensyn til egen sikkerhet og alles trivsel, ber vi deg ta en titt på det reglementet vi har her i Aquarama Bad:

 1. Barn som fyller 11 år og er svømmedyktig kan bade alene i bassengene, ellers har barn kun adgang i følge med badende voksen over 16 år.
 2. Du bader på eget ansvar. Vertene våre overvåker og assisterer med kvalifisert førstehjelp ved uhell. Dersom du ikke er svømmedyktig har du kun anledning til å bade under oppsyn og øve i de grunne bassengene.
 3. Unngå hopp og stup i badelands- og velværedelen. Voldsom lek fra bassengkanten medfører risiko og ubehag for deg selv og andre, og er derfor ikke tillatt.
 4. Alle som skal inn i badet må kjøpe billett, og du har kun anledning til å bade med badetøy eller annet tøy egnet for bading.
 5. For ditt og andres velvære skal du dusje naken før du går inn i bassengområdet. Grunnet hygiene er det heller ikke tillatt å ha på seg undertøy under badetøyet.
 6. Småbarn henstilles til å bruke badebleie med badebukse utenpå bleien.
 7. Vis hensyn til andre, følg skilting og badevertenes anvisninger. Personer som sjenerer gjester eller ansatte vil bli vist bort. Ved gjentatte brudd på trivselsregler og/eller ved gjentatte advarsler fra Aquaramas ansatte vil gjester som ikke overholder reglene bli gitt utestenging i en gitt tidsperiode, vurdert etter hendelse og omfang.
 8. Personer med smittsomme sykdommer kan ikke benytte badet.
 9. Gjenstander (som for eksempel glass, nåler, tyggegummi og snus) som kan medføre skade på personer og anlegg må ikke tas med inn i Aquarama.
 10. Det er ikke tillatt å ha med egen mat og drikke, og det gis ikke anledning til å reservere møbler. Løse eiendeler som ligger på bord og stoler vil bli fjernet av vertene og lagt inn i hyllene som er beregnet til slik lagring.
 11. Sko og sandaler settes i skohyllene på vei inn i garderobene, evt. legges i garderobeskapene.
 12. Dersom du har hjerte- og karsykdommer, diabetes eller er gravid, bør du unngå å bruke boblebadet, badstuene og hettvannsbassenget (Blå Lagune).
 13. Ta godt vare på adgangsbånd. Aquarama kan dessverre ikke ta ansvar for dine eiendeler eller eventuelle verdier på armbåndet.
 14. Gjenglemte tas vare på i 1 uke. En gang i måneden leveres hittegods av verdi til Politiet.
 15. Fotografering er generelt ikke tillatt inne i badeanlegget. Ved spesielle anledninger, som fotografering av egne barn, bursdag, skoleprosjekt, el. l. kan det gis tillatelse innenfor gitte rammer. Vi minner samtidig om at selv om du har fått tillatelse av oss til å fotografere i vårt anlegg, må du selv innhente tillatelse fra den du fotograferer til evt. å kunne publisere dette bildet. Ikke lov med fotografering i garderobe og dusj, og vi oppfordrer til mobilfri sone.

Vi setter pris på at alle våre gjester følger disse reglene. Dersom du har forslag til forbedringer tar vi gjerne i mot innspill. Snakk med en av våre badeverter eller resepsjonister.