Trivselsregler

Av hensyn til egen sikkerhet og alles trivsel, ber vi deg ta en titt på det reglementet vi har her i Aquarama Bad:

 1. Barn som har fylt 11 år og er svømmedyktig kan bade alene i bassengene, ellers har barn kun adgang i følge med badende voksen over 16 år.
 2. Du bader på eget ansvar. Vertene våre overvåker og assisterer med kvalifisert førstehjelp ved uhell. Dersom du ikke er svømmedyktig har du kun anledning til å bade under oppsyn og øve i de grunne bassengene.
 3. Alle som skal inn i badet må kjøpe billett, og du har kun anledning til å bade med badetøy eller annet tøy egnet for bading. Det er ikke tillatt med boxershorts i badet.
 4. Vis hensyn til andre, følg skilting og badevertenes anvisninger. Personer som sjenerer gjester eller ansatte vil bli vist bort.
 5. Personer med smittsomme sykdommer kan ikke benytte badet.
 6. For ditt og andres velvære skal du dusje uten badetøy før du går inn i bassengområdet. Grunnet hygiene er det heller ikke tillatt å ha på seg undertøy under badetøyet.
 7. Småbarn henstilles til å bruke badebleie som de får utdelt ved inngang, samt badebukse utenpå bleien.
 8. Det er ikke tillatt å ha med egen mat og drikke, og det gis ikke anledning til å reservere møbler. Løse eiendeler som ligger på bord og stoler vil bli fjernet av vertene og lagt inn i hyllene som er beregnet til slik lagring. Sko og sandaler settes i skohyllene på vei inn i garderobene, evt. legges i garderobeskapene. 
 9. Av både renholdsmessige- og sikkerhetsmessige årsaker gis det ikke anledning til å ta med barnevogn inn i anlegget. Du kan ta med bagen, men selve vognen må plasseres i gangen inn til garderobene. 
 10. Unngå hopp og stup i badelands- og velværedelen. Voldsom lek og dytting fra bassengkantene medfører risiko og ubehag for deg selv og andre, og er derfor ikke tillatt. 
 11. Dersom du har hjerte- og karsykdommer, diabetes eller er gravid, bør du unngå å bruke boblebadet, badstuene og hettvannsbassenget (Blå Lagune).
 12. Ta godt vare på adgangsbånd. Aquarama kan dessverre ikke ta ansvar for dine eiendeler eller eventuelle verdier på armbåndet.
 13. Gjenglemte klær tas vare på i ca. 2 uker. Øvrig hittegods blir lagt i resepsjonen. En gang i måneden leveres hittegods av verdi til Politiet.
 14. Fotografering generelt er ikke tillatt inne i badeanlegget. Ved spesielle anledninger, som fotografering av egne barn, barnebursdag, skoleprosjekt, el. l. kan det gis tillatelse innenfor gitte rammer. Vi minner samtidig om at selv om du har fått tillatelse av oss til å fotografere i vårt anlegg, må du selv innhente tillatelse fra den du fotograferer til evt. å kunne publisere dette bildet.

Vi setter pris på at alle våre gjester følger disse reglene. Dersom du har forslag til forbedringer tar vi gjerne i mot innspill. Snakk med en av våre badeverter eller resepsjonister.