Vinterferie

Åpningstider for vinterferien, uke 8: Mandag 10-21 / Tirsdag 06-21 / Onsdag 10-21 / Torsdag 10-21 / Fredag 06-21 / Lørdag 10-21 / Søndag 10-21. Aquarama Spa åpner kl. 10 alle dager. 

Velkommen til vinterferie på Aquarama! Sørlandets største badeland og mest innholdsrike spa! 

VINTERBADING

Vinterferie i badeland er ekstra gøy! Det er kaldt ute, men det er varmt og deilig inne! Gjennom hele ferien blir det masse gøy aktiviteter for hele familien. Velkommen til vinterferiedager i Aquarama. 

Husk at du alltid kan kjøpe dag 2 til halv pris hvis du skal besøke oss igjen.

PRISER

AQUASURF

Lyst til å teste surfe-ferdighetene? AquaSurfen er åpen for drop-in hele vinterferien. Ta med venner, familie eller kolleger for å ha det gøy og lære å surfe. Vi har både brett som man kan ligge på og vanlige surfbrett til å stå på.

Les mer

BADELAND

Badelandet inneholder diverse basseng og attraksjoner for hele familien. Plaskebasseng, for de minste, bølgebassenget og strømkanal, for de litt eldre. Velværeavdelingen består av en rekke deilige varmtvannsbasseng. I tillegg består badelandet av klatrebasseng, fem vannsklier og ikke minst; Sørlandet eneste innendørs surfebølgen, AquaSurf.

Les mer

AQUARAMA SPA

Aquarama Spa inneholder blant annet fire badstuer, alle med unike helsebringende funksjoner; eucalyptusbadstu som er antiseptisk og slimløsende, saltluftsbadstu som åpner luftveiene, dampbadstu som åpner porene og hot sauna hvor svette renser kroppen for urenheter. Prøv gjerne “vinterspa” – inngang til spa, slippers og deilig spakit!

LES MER

SKATTEJAKT

Hver dag i hele ferien blir det skattejakt i AQ Bad for både små og store. Diamanten kan finnes både høyt og lavt, i vann og på land. Klarer du å finne den?

Endringer kan forekomme på grunn av korona. 

BUMPER BOATS

Hver dag i hele ferien blir det bumper boats kl. 12.00 til 15.00. Ta deg en kjøretur i våre fargerike båter; det er kjempe gøy for barna! 

Dette er et tilbud for småbarn helt opp til 6 års alder. Vær din egen kaptein og dra til sjøs; de fargerike, elektriske båtene gir garantert et smil om munnen og en gøy opplevelse.