AquaSurf

AquaSurf er perfekt for nybegynnere på jakt etter surfing og sommerglede. I tillegg er den en super aktivitet for de erfarne brettsportutøverne som søker nye utfordringer og vil teste sine brettkunnskaper. FlowRider-bølgens myke, ettergivende overflate er perfekt for nybegynnere på jakt etter surfing og sommerglede. 

Har du lyst å gå på surfekurs? Mer info her

AquaSurf er en FlowRider-bølge, eller et spesialdesignet basseng hvor det tynne vannlaget pumpes i høy hastighet over en bølgeform. Bølgens myke, ettergivende overflate er like perfekt for nybegynnere, som for erfarne brettsportutøvere på jakt etter nye utfordringer.

Inkludert i prisen er en erfaren surfeinstruktør som veileder deg videre, enten du er nybegynner eller en erfaren brettsportutøver. 

Kun Surf Barn 170,-
Kun Surf Voksen 205,-
Surf + Bad barn 270,-
Surf + Bad voksen 305,-
Reserver Surf  1500,-
  • AquaSurf-time bookes her, på telefon 38 60 20 20 eller i resepsjonen ved ankomst. 24 timer bestillingsfrist i hverdag. Drop-in i helger og ferier.
  • Inkluderer alltid en time surfing med instruktør.
  • Minimum 3 pers./maksimum 10 pers. per økt. 
  • Avbestilling må skje innen 12 timer før avtalt surf; ellers må summen betales ut i sin helhet. 
  • Betaling i resepsjonen ved ankomst. 

SPØRSMÅL OG SVAR OM AQUASURF

Antall deltagere

Minimum 3 personer, opptil 10 anbefales. 

Aldersgrense

Vi har ingen aldersgrense for AquaSurfen, men måler derimot i høyde. Minimum høyde for bodyboard (liggende brett) er 110 cm, og 135 cm for flowboards (stående brett).

Booking

En AquaSurf-time bookes på telefon 38 60 20 20 eller i resepsjonen ved ankomst. 24 timer bestillingsfrist i hverdag. Drop-in i helger og ferier. Du betaler i resepsjonen ved ankomst. 

Reservere hele surfen

Prisen for å reservere AquaSurfen i en time er kr 1500,- I tillegg kommer inngang til badet. Ved å reservere surfen er den ekslusivt booket kun for deg og ditt selskap.