Bad

Aquarama Bad er Sørlandets største innendørs badeland og spa. Badet har bassenger og attraksjoner for hele familien. Vi har et fullskala stupeanlegg som gir alle muligheter til å leve ut både lek, idrett og konkurranse. Idrettsbassenget holder de olympiske målene 50 x 25 meter, og er en helt sentral del av av Aquarama som gir fantastiske muligheter for trening og velvære. 

BADELAND

Badelandet inneholder diverse basseng og attraksjoner for hele familien. Plaskebasseng, for de minste, bølgebassenget og strømkanal, for de litt eldre. Velværeavdelingen består av en rekke deilige varmtvannsbasseng. I tillegg består badelandet av klatrebasseng, fem vannsklier og ikke minst; Sørlandet eneste innendørs surfebølgen, AquaSurf.

Les mer

AKTIVITETER OG TILBUD

Med både badeland, spa og et stort idrettsbasseng har Aquarama aktiviteter og tilbud for både barn og voksne.

AquaYoung og AquaSurf for ungdommen. Vanngym og pensjonistsvømming for den spreke mosjonisten. Barselbading og AQ Badebalje for barn og foreldre.

LES MER

AQUARAMA SPA

Aquarama Spa inneholder blant annet fire badstuer, alle med unike helsebringende funksjoner; eucalyptusbadstu som er antiseptisk og slimløsende, saltluftsbadstu som åpner luftveiene, dampbadstu som åpner porene og hot sauna hvor svette renser kroppen for urenheter.

LES MER

KURS

Å lære å svømme er ikke bare gøy; det er også viktig for ens egen sikkerhet i vann!  Hos oss finner du alt fra baby- og småbarnsvømming for de minste til crawlkurs for de spreke. Vi arrangerer også svømmekurs for barn, surfekurs og svømmegledekurs. Vi tilbyr også livredningskurs for skoler, bedrifter og enkeltpersoner. 

Les mer

FERIE PÅ AQUARAMA?

I hver ferie kan du boltre deg badelandet og oppleve mye gøyale aktiviteter. Vi legger ut vår flytende hinderløype og to ganger om dagen blir det skattejakt for alle barn i badeanlegget. Scandic Bystranda ligger vegg i vegg med Aquarama. Hotellets gjester får 15% på enkeltbilletter til Aquarama Bad og Spa. 

LES MER