Badeland

Ekte badeglede

Svømmeanlegget i Aquarama er noe utenom det vanlige. Ved å kombinere idrettsbasseng og badeland i samme bygg, kan du som gjest både svømme langt i idrettsbassenget, leke deg i badelandet og nyte varmtvannsbassengene i velværeavdelingen.

Badelandet inneholder diverse basseng og attraksjoner for hele familien. Badelandet består av blant annet av plaskebasseng, hinderløype, klatrebasseng, bølgebasseng og 5 vannsklier. 

IDRETTSBASSENG

Idrettsbassenget i Aquarama inneholder både svømme- og stupeanlegg. Svømmeanlegget, som holder de olympiske målene 50 x 25 meter, er en helt sentral del av Aquarama og gir fantastiske muligheter både for trim, trening og ulike arrangementer. Med en tilskuerkapasitet på ca 750 har vi avholdt både svømme- og stupemesterskap på nasjonalt og internasjonalt nivå.

LES MER

STUPEANLEGG

Vi har et fullskala stupeanlegg som gir alle muligheter til å leve ut både lek, idrett og konkurranse. Du kan velge mellom høydene 1, 3, 5, 7 1/2 og 10 meter. Delebrygger og baneskiller kan dele bassenget i utallige varianter, slik at man kan trene stup selv om det er aktivitet i andre deler av svømmebassenget. Bobleanlegg med fjernstyring legger ekstra til rette for stupetrening på alle nivåer og styrker attraksjonen ytterligere. 

LES MER

VELVÆREAVDELINGEN

I velværeavdelingen kan du ligge og nyte utsikten til Bystranda og utover fjorden. Både i varmtvannsbassenget «Paradisbukta», hettvannsbassenget «Blå lagune» og utebassengene «1. stampe» og «2. stampe» er det ligge- og sittebenker. Bassengene holder hhv. 34 og 38 grader. Ved siden av velværebassengene er det en egen relaxavdeling. Her finner du kaldkulpen «Steinsfossen», hvilebenker, sauna og dampbad.

LES MER

UTEOMRÅDET

Opplev vårt flunkende nye utebasseng på 10*25 meter med 28 grader i hverdagen og 32 grader i helgen, sammen med den deilige varmkulpen som holder 38 grader til en hver tid! Hele uteområdet har en fantastisk beliggenhet, og lar deg nyte Max med utsikt ut over Bystranda. Vårt originale utebasseng er også å finne her, og dette holder 32 grader. Det beste av alt, disse bassengene holder åpent med samme temperaturer – året rundt!

LES MER

VANNSKLIER

Alle badeland må ha vannsklier! Aquarama har 5, både for store og små. En hurtigsklie, en ringsklie, en bowlsklie, en breisklie for barn og en liten sklie for de aller minste. 

Den aller nyeste vannsklien kom i 2019 og det finnes ikke noe i Norge som er helt likt. Vannsklien er 70 meter lang og har en «sentrifuge» i midten. Verdt et besøk!

LES MER

AQUASURF

AquaSurf er en av de mest populære aktivitetene i badelandet! En perfekt aktivitet både for nybegynnere og mer erfarne brettsportutøverne som søker nye utfordringer og vil teste sine brettkunnskaper. Vi har både brett som man kan ligge på og vanlige surfbrett til å stå på.

Les mer

HELSEBADET

Helsebadet finner du i andre etasje. Det er et varmtvannsbasseng på 12,5 x 8 meter, med vanndybde fra 1,1 til 1,6 meter. Kraftige dyser sørger for behagelig og helbredende massasje under vann, og motstrømmen brukes for opptrening. I dette bassenget er det også heis ved bassengkanten og trinn ned i bassenget.

LES MER

KLATREBASSENG

Badelandet i Aquarama inkluderer klatrebassenget, Ravnedalen. Bassenget har en dybde i bassenget på 3,5 meter, og du kan klatre ca 2 meter opp. Her ligger alt tilrette for masse lek og moro. Klarer du å klatre til toppen har du utsikt over hele badelandet. Hvor høyt klarer du å klatre?

BØLGEBASSENG

Bølgen i Skagerak er et høydepunkt i badelandet. Bølgebassenget har en bølgehøyde på 1,2 meter. Bassenget har en dybde på 1,35 meter og bassenget holder 31 grader. Strømkanalen er både gøyal og spennende for fler aldersgrupper. Her kan du la strømmen ta deg med rundt i badelandet, mens du slapper av og flyter i en badering. 

AQUALAMA

Bli bedre kjent med vår gøyale og rampete maskot, AquaLama! AquaLama elsker å bade, danse og leke med andre barn. Hvis du besøker badelandet i helger og ferier vil du med stor sannsynlighet møte på den kule maskoten vår.

LES MER