Kurs

BABYSVØMMING

Babysvømming er en aktivitet i vann der barnet er sammen med en eller to av foreldrene sine i vannet. Instruktøren viser, tilrettelegger og veileder foreldre og barn i ulike grep og øvelser for å fremme barnets balanse, styrke, trygget og glede i vann, som igjen fører til glede og mestring av egen kropp. Vi vektlegger nærhet, kommunikasjon og trygghet på kursene.

LES MER

SVØMMEKURS FOR BARN

Kristiansand svømmeallianse tilbyr en rekke kurs i svømmeopplæring for barn fra 5 år. Alle våre kurs holdes i Aquarama svømmehall og er ledet av instruktører med utdannelse fra Norges Svømmeforbund. Barn kan starte på et kursnivå etter hvilken mestring de har i vann. 

LES MER

CRAWLKURS

Dette kurset er for deg som ønsker å lære deg crawlteknikk slik at du kan bruke det i egentrening og få mer ut av svømmetreningen. Det arbeides etter en progresjon, hvor det kombineres ulike teknikkøvelser. Målet for kurset er å lære en effektiv crawlsvømming med god pusteteknikk.

LES MER

LIVREDNINGSKURS

Grunnleggende livredingskurs avholdes inne i Aquarama. Skal du ha generell godkjenning noteres dybde du henter synkesukken i kompetansebeviset. Det er da denne dybden du er godkjent til å ha oppsyn.

LES MER

SURFEKURS

Kurset går gjennom grunnleggende teori og teknikkene du trenger for å gjøre alt fra å ligge på brettet til å fange bølgene. Kurset er forbeholdt barn i alderen 11-15 år. Velg mellom nivå 1 og nivå 2.

LES MER

Kurset er forbeholdt skolebarna som er en del av Svømmeglede-prosjektet. Altså barn i Kristiansand kommune og som går i 3. klasse (vår 2020) og 4. klasse (høst 2020). 

LES MER