Kurs

BABYSVØMMING

Babysvømming er en aktivitet i vann der barnet er sammen med en eller to av foreldrene sine i vannet. Instruktøren viser, tilrettelegger og veileder foreldre og barn i ulike grep og øvelser for å fremme barnets balanse, styrke, trygget og glede i vann, som igjen fører til glede og mestring av egen kropp. Vi vektlegger nærhet, kommunikasjon og trygghet på kursene. 

LES MER

CRAWLKURS

Dette kurset er for deg som ønsker å lære deg crawlteknikk slik at du kan bruke det i egentrening og få mer ut av svømmetreningen. Det arbeides etter en progresjon, hvor det kombineres ulike teknikkøvelser. Målet for kurset er å lære en effektiv crawlsvømming med god pusteteknikk. 

LES MER

SVØMMEGLEDE

Kurset er forbeholdt skolebarna som er en del av Svømmeglede-prosjektet. Altså barn i Kristiansand kommune og som går i 3. klasse (vår 2021) og 4. klasse (høst 2021). 

LES MER

SVØMMEKURS FOR BARN

Kristiansand svømmeallianse tilbyr en rekke kurs i svømmeopplæring for barn fra 5 år. Alle kurs holdes i Aquarama svømmehall og er ledet av instruktører med utdannelse fra Norges Svømmeforbund. Barn kan starte på et kursnivå etter hvilken mestring de har i vann. Har du spørsmål? Kontakt svømmeskoleansvarlig KSA, Kristin Paulsen Lindgård. E-post: kurs@ksa.no

LES MER

SVØMMEKURS FOR VOKSNE

Svømmekurs/svømmeopplæring for voksne. På dette nivået skal deltakeren bli trygg i vann og lære seg basisferdigheter som er grunnlaget for effektiv svømmeteknikk. Deltakeren skal også lære seg grunnleggende svømming på mage og rygg, samt enkle pusteteknikker.

LES MER

LIVREDNINGSKURS

Grunnleggende livredingskurs avholdes inne i Aquarama. Skal du ha generell godkjenning noteres dybde du henter synkesukken i kompetansebeviset. Det er da denne dybden du er godkjent til å ha oppsyn.

LES MER

SURFEKURS

Kurset går gjennom grunnleggende teori og teknikkene du trenger for å gjøre alt fra å ligge på brettet til å fange bølgene. Kurset er forbeholdt barn i alderen 11-15 år. Velg mellom nivå 1 og nivå 2.

LES MER