Kurs

Vi tilbyr mange forskjellige kurs på Aquarama; for de minste til de eldste. Bli medlem og på egenhånd eller blir med på kurs eller gruppetimer. Hos oss finner du alt fra gravidsvømming, baby- og småbarnsvømming til crawl og PT. Svømming og trening i vann passer for alle!

BABYSVØMMING

Babysvømming er en aktivitet i vann der barnet er sammen med en eller to av foreldrene sine i vannet. Instruktøren viser, tilrettelegger og veileder foreldre og barn i ulike grep og øvelser for å fremme barnets balanse, styrke, trygget og glede i vann, som igjen fører til glede og mestring av egen kropp. Vi vektlegger nærhet, kommunikasjon og trygghet på kursene.

LES MER

ZUMBA I VANN

Ukentlig gruppetime. Aqua Zumba er en effektiv og morsom trening i vann. Vi danser til kul musikk, og bruker vannmotstanden for å få ekstra effekt. Zumba i vann er sosialt, morsomt og ikke minst effektivt!

LES MER

TRENING I VANN FOR GRAVIDE

Kurset er lagt opp slik at du som gravid, uansett hvilken fase du er i, får tilrettelagt trening og om nødvendig individuell oppfølging. Mor og barn har det godt under denne treningen! Denne timen vil ha ekstra fokus på rygg, bekken og overkropp. Det er mange helsemessige grunner for å trene i vann når du er gravid bla. økt sirkulasjon i armer og ben, reduserer korsryggsmerter og bekkensmerter.

LES MER

CRAWLKURS

Dette kurset er for deg som ønsker å lære deg crawlteknikk slik at du kan bruke det i egentrening og få mer ut av svømmetreningen. Det arbeides etter en progresjon, hvor det kombineres ulike teknikkøvelser. Målet for kurset er å lære en effektiv crawlsvømming med god pusteteknikk.

LES MER

SVØMMEGLEDE

Kurset er forbeholdt skolebarna som er en del av Svømmeglede-prosjektet. Både medlemskapet og kurset gjelder barn i Kristiansand kommune og som går i 3. klasse (vår 2023) og 4. klasse (høst 2023).

LES MER

SVØMMEKURS FOR BARN

Kristiansand svømmeallianse tilbyr en rekke kurs i svømmeopplæring for barn fra 5 år. Alle kurs holdes i Aquarama svømmehall og er ledet av instruktører med utdannelse fra Norges Svømmeforbund. Barn kan starte på et kursnivå etter hvilken mestring de har i vann. 

LES MER

SVØMMEKURS FOR VOKSNE

Svømmekurs/svømmeopplæring for voksne. På dette nivået skal deltakeren bli trygg i vann og lære seg basisferdigheter som er grunnlaget for effektiv svømmeteknikk. Deltakeren skal også lære seg grunnleggende svømming på mage og rygg, samt enkle pusteteknikker.

LES MER

VANNGYMNASTIKK

Vanngymnastikk er effektiv og skånsom trening i vann med lav intensitet. Gjennom variasjon i øvelser og musikk, kan man tilpasse gymnastikken til ulike gruppers behov for trening, som styrketrening, utholdenhetstrening og bevegelighetstrening.

LES MER

PERSONLIG TRENING

Aquarama tilbyr personlig trener (PT) i svømming, stup og surf. Med personlig trener får du et skreddersydd opplegg tilpasset dine behov og målsetninger. Har du lyst til å lære deg å svømme? Skal du klare et opptakskrav? Rehabilitering? Eller ønsker du bare å finpusse teknikken? Uansett hvilket mål du har kan en av våre instruktører hjelpe deg!

LES MER

LIVREDNINGSKURS

Grunnleggende livredingskurs avholdes inne i Aquarama. Skal du ha generell godkjenning noteres dybde du henter synkesukken i kompetansebeviset. Det er da denne dybden du er godkjent til å ha oppsyn.

LES MER