Påskeferie

Velkommen til påskeferie på Aquarama! Sørlandets største badeland og mest innholdsrike spa! I påskeferien blir det masse aktiviteter og tilbud for hele familien. Skattejakt for minstemann, skumparty for kidsa, spa for den som ønsker velvære og bademoro for hele familien!

I påskeferien har vi åpent hver dag fra 09.00-19.00, med unntak tirsdag, da åpner bad 06.00. Mandag, 2. påskedag, har vi også åpent fra 09.00-19.00. Se åpningstider for Aquarama Spa & Velvære her

Påskeprogram: 

  • Skumfest i paradisbukta: 11.30 og 15.00
  • Møt AquaLama: 12.30 og 14.30.
  • Jakten på den forsvunnet diamant: 13.30 og 15.30.
  • Hinderløypen ligger ute hele ferien. 

BADELAND

Badelandet inneholder diverse basseng og attraksjoner for hele familien. Plaskebasseng, for de minste, bølgebassenget og strømkanal, for de litt eldre. Velværeavdelingen består av en rekke deilige varmtvannsbasseng. I tillegg består badelandet av klatrebasseng, fem vannsklier og ikke minst; Sørlandet eneste innendørs surfebølgen, AquaSurf.

Les mer

SPA & VELVÆRE

Aquarama Spa & Velvære inneholder blant annet fire badstuer, alle med unike helsebringende funksjoner; eucalyptusbadstu som er antiseptisk og slimløsende, saltluftsbadstu som åpner luftveiene, dampbadstu som åpner porene og hot sauna hvor svette renser kroppen for urenheter.

LES MER

MASKOTEN AQUALAMA

Hver dag i påsken kan du møte vår egen maskot, AquaLama. AquaLama er snill, litt rampete og veldig glad i å bade. Hver dag kl. 12.30 og kl. 14.30. 

Les mer

SKATTEJAKT

Hver dag i hele ferien blir det skattejakt i AQ Bad for både små og store. Hver dag kl. 13.30 og kl. 15.30. Diamanten kan finnes både høyt og lavt, i vann og på land. Klarer du å finne den?