Påskeferie

Velkommen til påskeferie på Aquarama! Sørlandets største badeland og mest innholdsrike spa! I påskeferien blir det masse aktiviteter og tilbud for hele familien. Skattejakt for minstemann, skumparty for kidsa, spa for den som ønsker velvære og bademoro for hele familien!

I påskeferien har vi åpent hver dag fra 09.00-19.00, med unntak tirsdag, da åpner bad 06.00. 

Påskeprogram: 

  • Skumfest i paradisbukta: 11.30.
  • Møt AquaLama: 12.30 og 14.30.
  • Jakten på den forsvunnet diamant: 13.30 og 15.30.

BADELAND

Badelandet inneholder diverse basseng og attraksjoner for hele familien. Plaskebasseng, for de minste, bølgebassenget og strømkanal, for de litt eldre. Velværeavdelingen består av en rekke deilige varmtvannsbasseng. I tillegg består badelandet av klatrebasseng, fem vannsklier og ikke minst; Sørlandet eneste innendørs surfebølgen, AquaSurf.

Les mer

AQUARAMA SPA

Aquarama Spa inneholder blant annet fire badstuer, alle med unike helsebringende funksjoner; eucalyptusbadstu som er antiseptisk og slimløsende, saltluftsbadstu som åpner luftveiene, dampbadstu som åpner porene og hot sauna hvor svette renser kroppen for urenheter.

LES MER

MASKOTEN AQUALAMA

Hver dag i påsken kan du møte vår egen maskot, AquaLama. AquaLama er snill, litt rampete og veldig glad i å bade. Hver dag kl. 12.30 og kl. 14.30.

Les mer

SKATTEJAKT

Hver dag i hele ferien blir det skattejakt i AQ Bad for både små og store. Hver dag kl. 13.30 og kl. 15.30. Diamanten kan finnes både høyt og lavt, i vann og på land. Klarer du å finne den?