Påskeferie

Velkommen til påskeferie på Aquarama! Sørlandets største badeland og mest innholdsrike spa! 

PÅSKEMORO

Kickstart påskeferien på Aquarama. Gjennom hele ferien blir det masse tilbud og aktiviteter for hele familien. Skattejakt for minstemann, spa for den som ønsker velvære og badeland for barn i alle aldre og mye mye mer!

Husk at du alltid kan kjøpe dag 2 til halv pris hvis du skal besøke oss igjen.

LES MER

BADELAND

Badelandet inneholder diverse basseng og attraksjoner for hele familien. Plaskebasseng, for de minste, bølgebassenget og strømkanal, for de litt eldre. Velværeavdelingen består av en rekke deilige varmtvannsbasseng. I tillegg består badelandet av klatrebasseng, fem vannsklier og ikke minst; Sørlandet eneste innendørs surfebølgen, AquaSurf.

Les mer

AQUARAMA SPA

Aquarama Spa inneholder blant annet fire badstuer, alle med unike helsebringende funksjoner; eucalyptusbadstu som er antiseptisk og slimløsende, saltluftsbadstu som åpner luftveiene, dampbadstu som åpner porene og hot sauna hvor svette renser kroppen for urenheter.

LES MER

MASKOTEN AQUALAMA

Hver dag i påsken kan du møte vår egen maskot, AquaLama. AquaLama er snill, litt rampete og veldig glad i å bade. Hver dag mellom kl. 12.00 og kl. 15.00

Les mer

SKATTEJAKT

Hver dag i hele ferien blir det skattejakt i AQ Bad for både små og store. Diamanten kan finnes både høyt og lavt, i vann og på land. Klarer du å finne den?

Endringer kan forekomme på grunn av korona. 

LES MER