Sommerferie

Velkommen til sommer på Aquarama! Sørlandets største badeland og mest innholdsrike spa! 

Sommertider i bade- og spaanlegget starter f.o.m 28.06 og t.o.m 19.08.

Mandag 10-21 // Tirsdag 06-21 // Onsdag 10-21 // Torsdag 10-21 // Fredag 06-21 // Lørdag 10-21 // Søndag 10-21

Endringer kan forekomme. Vi anbefaler alltid å sjekke nettsiden med oppdatert informasjon før ditt besøk. 

DAG 2 TIL 50%

“Dag 2”-billett til halv pris i AQ Bad. Tilbudet gjelder for ordinære billetter og kjøpes i resepsjonen i AQ Bad ved ankomst eller før du forlater anlegget. Må benyttes innen 7 dager.

AQUAYOUNG SOMMERBÅND

Er du mellom 11 og 15 år og ønsker å bade i Aquarama til en billig penge i hele sommer? Med AquaYoung Sommerbånd kan du bade så mye du vil for kun kr 549,- I tillegg får du 1/2 pris på diverse produkter i serveringen. Med AquaYoung Sommerbånd lønner det seg allerede fra tredje besøk. 

Les mer

AQUARAMA SPA

Aquarama Spa inneholder blant annet fire badstuer, alle med unike helsebringende funksjoner; eucalyptusbadstu som er antiseptisk og slimløsende, saltluftsbadstu som åpner luftveiene, dampbadstu som åpner porene og hot sauna hvor svette renser kroppen for urenheter.

LES MER

MØT AQUALAMA

Hver dag i sommerferien kan du møte vår egen maskot, AquaLama. AquaLama er snill, litt rampete og veldig glad i å bade.

Hver dag mellom kl. 12.00 og kl. 15.00

Les mer

AQUALAMA-LEIR

Vi legger opp til tre gøyale dager med aktivitetsleir. Vi håper å gjennomføre leiren siste uken i sommerferien. Leiren er for barn mellom 7-11 år som liker å bade og ønsker en aktiv sommerferie. Det blir mye tid til å prøve ulike fasiliteter og aktiviteter i badet, samt testing av AquaSurf m.m. 

LES MER